Linkse gekkies bij demonstratie Amsterdam: "Als je Thierry dood wilt schieten roep dan PANG!"

Geen categoriemrt 24 2019, 15:19
Dit is tegenwoordig blijkbaar volkomen normaal.
In Nederland hebben we godzijdank niet al te veel politieke moorden gezien. Maar de moorden die er wél gepleegd zijn, werden uitgevoerd door radicale islamisten (Theo van Gogh; de aanval op hem zie ik als een politieke) en door links-extremisten. Als één van die twee radicale groepen roept dat iemand dood moet, moet je ze dus buitengewoon serieus nemen. En kijk eens wat ze in Amsterdam riepen bij een 'vreedzame' demonstratie van linkse mafketels?
https://twitter.com/Sywert/status/1109775002839252993
Natuurlijk zullen de mainstream media roepen dat we ons geen zorgen moeten maken, dat het slechts om een paar gekkies ging. Maar dat is helaas flauwekul. Volgens Het Parool kwamen er namelijk maar liefst 10.000 mensen opdagen. Oh ja, en volgens die krant kwamen die 10.000 eerst en vooral om uiting te geven aan hun Baudet-haat:
https://twitter.com/parool/status/1109504290513657856
We moeten deze dreigementen dus wél degelijk serieus nemen... en de beschrijving van Het Parool -- dat het zogenaamd een soort van therapiesessie was voor de aanwezigen -- is je reinste flauwekul. Je moet je eens voorstellen dat rechts een demonstratie organiseert waar vervolgens leuzen gescandeerd worden over dat linkse politici dood moeten. Denk je dat Het Parool dan ook zo luchtig gereageerd had? De vraag stellen is hem beantwoorden.
Je mag hopen dat Thierry Baudet en Theo Hiddema buitengewoon goed beveiligd worden tegenwoordig. Als dat niet zo is moeten we ons namelijk echt ernstig zorgen maken over hun toekomst, hoe triest dat ook is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten