Linkse journalist Trouw gaat los op Twitter: 'Bakker in Amsterdam maakt marsepeinen Zwarte Piet!'

Geen categorienov 13 2016, 20:00
"Volwassenen die zoiets grotest in mekaar zitten te marsepeinen: wat voor leven heb je dan?"
De linkse Trouw-journaliste (en we gebruiken die term maar heel ruim) Seada Nourhussen (wie kent haar niet?) is woest! De reden? Een bakker uit de Jordaan had het gore lef om een Zwarte Piet te maken van marsepein.
En dat kan natuurlijk niet in deze politiekcorrecte tijden waarin we ons allemaal moeten aanpassen aan het racismegeroep van een stel activisten die op één hand te tellen zijn.
Gelukkig heeft Martin Bosma van de PVV totaal geen tijd voor dit soort idioten:
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/797714838067838976
Om Seada's vraag te beantwoorden: ik zou zeggen, een heel mooi leven! De bakker in kwestie bewijst namelijk dat hij a) nog respect heeft voor onze tradities en b) de klant geeft wat hij wil. Als klanten geen Zwarte Piet van marsepein kochten zou hij ze niet maken. En ik kan me er best iets bij voorstellen dat mensen zo'n marsepeinen Piet hartstikke leuk vinden; het bevestigt en benadrukt immers het Sinterklaasgevoel.
99% van de Nederlanders vindt zoiets hartstikke leuk, maar niet de politiekcorrecte onderklasse die op zijn best 1% van het volk representeren. Nee, zij vinden het verschrikkelijk en zien het als het zoveelste bewijsstuk dat de 'witte Nederlands man' inherent 'racistisch' is.
De grote vraag is natuurlijk: wie heeft er nou eigenlijk geen leven? De bakker die dit soort marsepeinen Pieten maakt voor zijn klanten of de Trouw-journaliste die erover valt en vervolgens publiekelijk in janken uitbarst?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten