Linkse journalist Trouw gaat los op Twitter: 'Bakker in Amsterdam maakt marsepeinen Zwarte Piet!'

Linkse journalist Trouw gaat los op Twitter: 'Bakker in Amsterdam maakt marsepeinen Zwarte Piet!'

"Volwassenen die zoiets grotest in mekaar zitten te marsepeinen: wat voor leven heb je dan?"

De linkse Trouw-journaliste (en we gebruiken die term maar heel ruim) Seada Nourhussen (wie kent haar niet?) is woest! De reden? Een bakker uit de Jordaan had het gore lef om een Zwarte Piet te maken van marsepein.

En dat kan natuurlijk niet in deze politiekcorrecte tijden waarin we ons allemaal moeten aanpassen aan het racismegeroep van een stel activisten die op één hand te tellen zijn.

Gelukkig heeft Martin Bosma van de PVV totaal geen tijd voor dit soort idioten:

Om Seada's vraag te beantwoorden: ik zou zeggen, een heel mooi leven! De bakker in kwestie bewijst namelijk dat hij a) nog respect heeft voor onze tradities en b) de klant geeft wat hij wil. Als klanten geen Zwarte Piet van marsepein kochten zou hij ze niet maken. En ik kan me er best iets bij voorstellen dat mensen zo'n marsepeinen Piet hartstikke leuk vinden; het bevestigt en benadrukt immers het Sinterklaasgevoel.

99% van de Nederlanders vindt zoiets hartstikke leuk, maar niet de politiekcorrecte onderklasse die op zijn best 1% van het volk representeren. Nee, zij vinden het verschrikkelijk en zien het als het zoveelste bewijsstuk dat de 'witte Nederlands man' inherent 'racistisch' is.

De grote vraag is natuurlijk: wie heeft er nou eigenlijk geen leven? De bakker die dit soort marsepeinen Pieten maakt voor zijn klanten of de Trouw-journaliste die erover valt en vervolgens publiekelijk in janken uitbarst?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties