MAX VERSTAPPEN WINT!

MAX VERSTAPPEN WINT!

Max Verstappen is op fantastische wijze begonnen aan de GP van Barcelona.

ONGELOOFLIJK MAX VERSTAPPEN HEEFT DE GP VAN BARCELONA GEWONNEN! HIJ IS DE EERSTE NEDERLANDSE GRAND PRIX WINNAAR OOIT EN DE JONGSTE!

UPDATE XII
Raikonen zit heel dicht achter Verstappen! Dit is echt een race tussen twee mannen, de beste man (met de beste auto) wint!

UPDATE XI
In de laatste ronde (de 46e) was Verstappen ongelooflijk genoeg sneller dan Raikonen én Vettel. Dat is totaal onverwacht. Of moet hij dan toch nog een keer naar binnen?

UPDATE X
Britse commentatoren: "Als Verstappen zo goed in verdedigen is als hij is in aanvallen kan hij deze race gewoon winnen!" Het enige probleem is dat zijn banden vijf ronden voor het einde helemaal kapot zijn. Kan hij de Ferrari's dan achter zich houden, zeker als zij sneller zijn op de rechte stukken?

UPDATE IX
Verstappen rijdt nu rond op de eerste plek! Hij wordt achterna gezeten door Raikonen, van Ferrari. Vettel is derde. Het is ongelooflijk spannend omdat zowel Ferrari als Red Bull een strategisch spel spelen. Dit is schaken en autoracen in één. Wat een geweldige race!

UPDATE VIII
Max rijdt nu op plek twee. Achter Ricciardo. Zijn achterstand bedraagt 7,5 seconden. Dat is veel, maar het is mogelijk dat Verstappen één pitstop minder maakt dan zijn teamgenoot. Als dat zo is doet de jonge Nederlander niet alleen mee voor het podium, maar zelfs voor de winst.

UPDATE VII
Max is na pitstops nu de derde man in de race, achter Ricciardo en Vettel. De grote vraag is: wat wil Red Bull met hem doen? Wat deze tweede pitstop zijn laatste of moet hij nog een keer naar binnen? De top 4 heeft nu twee pitstops achter de rug.

UPDATE VI
Max Verstappen is ook de eerste Nederlander ooit die aan de leiding gaat in een Formule grand prix!

UPDATE V
Max Verstappen is zojuist de jongste coureur ooit die een ronde aan de leiding ging in een Formule 1 race!

UPDATE IV
Verstappen lijkt dichter bij Ricciardo te komen. De afstand tussen de twee is erg klein. Neemt Max te veel risico's met zijn banden of is hij gewoon erg snel?

UPDATE III
Het gaat op dit moment wat minder met Verstappen en Ricciardo. De twee Red Bull coureurs zijn langzamer dan hun tegenstanders van Ferrari. Vettel zit nog maar 1 seconde achter Verstappen, die op de tweede positie rijdt. Komt die plek in gevaar?

UPDATE II
Op SkyF1, de Britse zender die de Formule 1 uitzendt, wordt er gesteld dat de botsing tussen Hamilton en Rosberg weleens vergaande gevolgen zou kunnen hebben. Zo wordt er geopperd dat ze voortaan misschien niet meer tegen elkaar mogen strijden. Ook wordt er gesproken over de mogelijkheid dat één van de twee coureurs het na dit seizoen voor gezien houdt bij McLaren.

UPDATE I
Carlos Sainz is ingehaald door Sebastian Vettel van Ferrari. Ondertussen zijn de twee Red Bulls weggereden van de rest van de teams. Verstappen zit dichter achter Ricciardo, dan is er een gat naar Vettel, Sainz en Raikkonen. Geweldig!

Origineel artikel

De Nederlandse coureur rijdt namelijk op dit moment op de tweede plek rond. Dit terwijl hij zich als vierde geplaatst had voor de race. Hij rijdt achter Daniel Ricciardo, zijn teammaat bij Red Bull. Op de derde plek rijdt Carlos Sainz, Verstappens oude teamgenoot bij Toro Rosso.

Ongelooflijk.

De reden? Verstappen rijdt niet alleen erg goed, maar de twee McLarens hebben elkaar uit de race gereden. Rosberg en Hamilton reden tegen elkaar aan, en gingen allebei uit het parcours.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Schokkende peiling De Hond: Rutte IV nog maar op 52 magere zetels, FVD, PVV en BBB in de lift

De regeringscoalitie heeft de afgelopen week wéér drie virtuele zetels moeten inleveren. Als er vandaag verkiezingen waren zo...

Caroline van der Plas (BBB) niet blij met Eurovision-winst Oekraïne: "Mensen stemden uit emotie"

BBB-leider Caroline van der Plas vond het bepaald niet indrukwekkend dat Oekraïne gisteren Eurovision won. "Ik vond het ook n...

Lees meer

Net binnen

Caroline van der Plas (BBB) niet blij met Eurovision-winst Oekraïne: "Mensen stemden uit emotie"

BBB-leider Caroline van der Plas vond het bepaald niet indrukwekkend dat Oekraïne gisteren Eurovision won. "Ik vond het ook n...

Schokkende peiling De Hond: Rutte IV nog maar op 52 magere zetels, FVD, PVV en BBB in de lift

De regeringscoalitie heeft de afgelopen week wéér drie virtuele zetels moeten inleveren. Als er vandaag verkiezingen waren zo...

Joh! Gebruik van "te hete" klimaatmodellen onder vuur

Je gelooft het niet - of eigenlijk: vast wel - maar uit nieuw onderzoek blijkt dat veel klimaatmodellen de opwarming van de a...

Column Frits Bosch: Beatrice de Graaf draagt de rechtsstaat ten grave

Onze topexpert terrorisme Beatrice de Graaf, hoogleraar geschiedenis van internationale betrekkingen in Utrecht, komt in haar...

'Wetenschapsredacteur' Maarten Keulemans laat zich gaan: 'Marianne, steek die microfoon in je reet!'

Na een uitwisseling van gedachten over de wanprestaties die Maarten Keulemans de afgelopen tijd geleverd heeft in de Volkskra...

Lees meer