DDS Tweede Kamer 35

LOL! Caroline van der Plas (BBB) zet bloemenhater op zijn plek: "Zo'n grote klimaatbelasting"

Geen categoriejul 31 2021, 14:20
Veganist Jan ten Cate is er helemaal klaar mee dat mensen elkaar soms bloemen cadeau doen. Want het klimaat. BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas zet deze milieugek met slechts één woord op zijn plek. Zo, die kan hij in zijn zak steken (of elders, waar de zon niet schijnt).
Twitteraar Jan ten Cate is overtuigd natuur-, milieu- en klimaatactivist. Hij is ook veganist. Maar wacht, veganisme is niet een doel op zichzelf voor hem. Nee. Hij schrijft in zijn bio dan ook, "veganisme als middel. Dierenrechten als doel."
Als je dat soort bio's leest weet je natuurlijk al genoeg. Deze man is totaal gek. Doorgeslagen. Een extremistische malloot. Een klimaatwappie en natuurgekkie.
Nou, dat klopt. Want kijk maar eens wat hij onlangs uit zijn vingertoppen kreeg:
https://twitter.com/JantenCate/status/1420986637094375424
"Zullen we stoppen met bloemen (geven)? Zo'n grote klimaatbelasting voor iets dat erg kort meegaat is pervers," aldus deze bloemenhater.
De. Tyfus. Zeg.
Deze mensen zijn echt knettergek. Nou is dat in beginsel hun eigen probleem, maar het wordt ook ons probleem omdat ze hun waanbeelden aan iedereen proberen op te leggen. En zie hoe het er steeds wee op neerkomt dat ze vreugde weg willen halen uit het leven.
Vergis je niet. Dit is een agenda; een vreselijke, onmenselijke agenda. Een plan om tot een nieuwe manier van leven te komen waarin het plezier van alledag gewoon niet meer bestaat. Ze willen dat we in een dystopie terechtkomen; een hightech dystopie, waarin alles grijs is. Waarin kleuren ontbreken. Waarin we slaven zijn van hun grijze denkbeelden.
Dat is mijn reactie op deze gekkigheden. BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas houdt het korter en bondiger:
https://twitter.com/lientje1967/status/1421097038469603328
"Nee."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Tja, misschien volstaat dat ook wel.
Oh, en dan nog iets: die veganist geeft zelf af op het geven van bloemen, maar als veganist eet hij zelf de hele dag door planten. Misschien dat hij gewoon kan ophouden met eten? Dat zou ook al flink wat CO2 schelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten