Lol! Supermarkten hebben mot met Boerenprotesten

Geen categoriedec 11 2019, 20:00
Al dat protesteren van die boeren vinden onze politici in Den Haag maar uiterst vervelend, toch zijn zij niet de enige. Ook supermarkten zijn er een beetje klaar mee. Zij willen gelede schade op de boeren verhalen. Krijgen we nu een ware soap tussen supermarktketens en de Boerenactiegroepen?
Nee boeren hebben geen supermarkten of iets dergelijks lopen slopen. Farmers Defence Force gaat komende week bij distributiecentra van diverse supermarkten demonstreren. Hier zitten de ketens alleen niet op de wachten en hebben een ferme brief geschreven naar de actiegroep. Bij schade kunnen de boeren gaan betalen! Zo hopen ze de boeren te ontmoedigen om niet de supermarkten lastig te gaan vallen.
Tot nu toe maakt de brief nauwelijks indruk op de Farmers Defence Force

,,Maar die brief maakt ons de pis niet lauw’’, stelt FDF-voorman Mark van den Oever uit Sint Hubert. ,,Daar komen de supermarkten nog wel achter.’

Supermarkten vrezen dat bevoorrading in de knel komt zo vlak voor de feestdagen, iets wat kan zorgen voor enorm veel economische schade. De boeren kiezen inderdaad een belabberd moment uit voor hun actie, maar wellicht is het juist weloverwogen.
Toch is het nog niet helemaal zeker of de boeren komende woensdag naar de distributiecentra van supermarkten gaan. Tot op het laatste moment houden ze het geheim wat precies hun 'doel' van de dag is. Dit om een extra groot verrassingseffect te hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten