Screen Shot 2020 08 06 at 105001

LOL! VVD'er Bente Becker maakt zich opeens héél druk om migratie: 'Gecontroleerde keuzes!'

Geen categoriedec 17 2020, 12:00
Het is ongelooflijk om te zien. Steeds weer als er verkiezingen in aankomst zijn doet de VVD net alsof het een buitengewoon immigratiekritische partij is. Hilarisch.
VVD-Kamerlid Bente Becker is tegenwoordig zogenaamd het anti-massa-immigratie gezicht van de partij. Zij komt met enige regelmaat opdagen bij de kartelmedia en op Twitter om te vertellen dat zij en haar partij écht heel hard tegen massa-immigratie zijn, en willen dat alles aan banden wordt gelegd.
Ook vandaag liet Becker weer van zich horen:
https://twitter.com/bentebecker/status/1339114724680724480
Wierd Duk -- die toch schrijft voor het huisblad van de VVD, De Telegraaf -- vindt dat ronduit lachwekkend:
https://twitter.com/wierdduk/status/1339529173287747587
Waarom die houding van Becker zo hilarisch is? Nou, kijk maar even naar deze grafiek:
https://twitter.com/nandoecolumnist/status/1339168282356674560
Geen enkele andere premier is verantwoordelijk voor zoveel massa-immigratie als Mark Rutte. Je hebt het met hem echt onder gigantische aantallen. En het worden er alleen maar méér.
Nou is er geen enkel probleem met migratie van mensen met toegevoegde waarde. Maar als je het over zulke aantallen hebt kun je er zéker van zijn dat kwaliteit totaal geen rol speelt. Dit is puur een zaak van de grenzen wagenwijd openzetten en maar zien wie erin komt.
De VVD kan hier wel mee ophouden. Je moet als kiezer willens en wetens blind en doof zijn om nog in dit soort opzichtige spelletjes te trappen. Deze dame, Becker, en haar volk liegen ons nu al jaren voor. Steeds weer zijn ze massa-immigratie-kritisch tijdens campagnetijd, om daarna nog meer mensen toe te laten dan ooit tevoren; waarbij er niet eens bijna gekeken wordt naar kwaliteit.
Nee, als je denkt dat migratie prima is, maar onbeperkte massa-immigratie niet moet je niet bij de VVD zijn. Want dat is de grootste pro-massa-immigratie partij van allemaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten