Bam! Wybren van Haga ontmaskert de VVD: Nepliberalen vinden coronamaatregelen volkomen 'proportioneel'

Bam! Wybren van Haga ontmaskert de VVD: Nepliberalen vinden coronamaatregelen volkomen 'proportioneel'

Geen categoriedec 17, 11:00
In de Tweede Kamer stelde FVD-Kamerlid Wybren van Haga VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff de vraag of hij de maatregelen van het kabinet -- die ronduit dictatoriaal zijn en veel te ver gaan -- "proportioneel" zijn. Het antwoord bewees: de VVD is al lang geen liberale partij meer.
Vindt u de maatregelen van het kabinet -- met een horecasluiting, alle winkels dicht, een totale volledige lockdown -- "proportioneel," vroeg Van Haga aan Dijkhoff? Het antwoord daarop luidde een volmondig: "Ja."
https://twitter.com/WybrenvanHaga/status/1339446916250255361
Dat is dan zogenaamd een liberale partij. Een partij die als uitgangspunt zou moeten hebben dat je de macht van de overheid moet inperken omdat overheden altijd meer, meer, meer macht willen vergaren, en dat dit een groot gevaar vormt voor de vrijheid van burgers. Dát is waar het liberalisme voor staat -- of voor hoort te staan.
Helaas is tegenwoordig alles blijkbaar anders. De VVD heet liberaal te zijn, maar offert onze vrijheden -- de rechten waar we mee geboren zijn en die GEEN gunst zijn van de overheid -- zomaar even op. Voor een ziekte waarvan 98% van de mensen die eraan lijden "niet in het ziekenhuis komen," aldus medici in het AD eerder vandaag.
De VVD moet het predicaat "liberaal" per direct opgeven. Wat deze partij doet, waar ze voor staat, heeft niets meer van doen met het liberalisme. Dit is een Grote Overheidspartij die volledig vertrouwen heeft in Vadertje Staat. Het is... nou ja, het is een sociaal-democratische kotspartij.
Iets anders kan ik er niet van maken.
Vind jij net als ik dat de maatregelen juist alles behalve proportioneel zijn? Teken de petitie tegen de lockdown maar vóór de vrijheid dan. Al bijna 150.000 mensen hebben hun handtekening gezet. Nu jij nog!
Volg mij op Twitter en op Parler.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten