shutterstock 697674517

LOL! Woke brigades woest op John Cleese: 'Diep van binnen wil ik een Cambodjaanse politievrouw zijn'

Geen categorienov 23 2020, 12:00
Monty Python komiek John Cleese is er weer eens in geslaagd de hele Woke Brigades tegen zich in het harnas te jagen. Hoe hij dat gedaan heeft? Door een brief te ondertekenen in steun voor J.K. Rowling én door aan te geven dat hij diep van binnen een Colombjaanse politievrouw wil zijn.
Cleese sprak zijn steun uit voor J.K. Rowling, de Harry Potter-auteur die als femiste nogal wat kritiek heeft op de Woke-cultuur en de obsessie met transseksuelen. Natuurlijk mocht dat niet van de Woke-brigades. Iedereen die Rowling steunt is een vieze vuile nazi, een transfoob!
Cleese was daar niet van onder de indruk. Sterker nog, gaf hij aan, hij sympathiseert best met ze. Want diep van binnen wil hij maar wat graag "een Colombjaanse politievrouw zijn. Of is dat wat onrealistisch?"
https://twitter.com/JohnCleese/status/1330410630222897152
Ook gaf Cleese aan dat er nogal wat problemen zijn met net te doen alsof er niet zoiets is als een biologische gender. Een geboren man die een vrouw wordt heeft nogal een voordeel ten opzichte van andere vrouwen als hij tegen ze sport.
https://twitter.com/JohnCleese/status/1330487159351091201
Na heel wat kritiek van Woke-gekken reageerde Cleese door te stellen dat hij nou eenmaal "niet zo geïnteresseerd" is in het onderwerp transseksuelen. Er zijn voldoende andere onderwerpen waarover hij zich wél druk maakt. "Ik hoop dat ze gelukkig zijn en dat mensen hen vriendelijk behandelen," en dat is het dan.
https://twitter.com/JohnCleese/status/1330419202499473408
En om nog even te bewijzen dat hij écht niet onder de indruk is van de Woke-malloten liet Cleese ook nog even het volgende weten:
https://twitter.com/JohnCleese/status/1330425238027374593
"Ik hoop dat zij [de Woke brigades] gaar koken in hun eigen schijnheiligheid en narcisme," aldus Cleese.
Zo is het maar net.
Oh, en wat transseksuelen betreft: feit is dat een man nooit een vrouw zal zijn en een vrouw nooit een man. Ze mogen zich wat mij betreft voelen wat ze willen, ze mogen leven hoe ze willen, ik hoop dat ze gelukkig zijn, dat ze liefde vinden, dat ze een lang en gelukkig leven hebben. Maar ik ga niet onder druk de realiteit erkennen, alleen maar omdat de werkelijkheid te hard is voor bepaalde tere woke-zieltjes.
Een vrouw is een vrouw. Een man is een man. Een vrouw zal nooit een man worden. Een man zal nooit een vrouw worden. Hoe iedereen zich verder voelt zal mij een worst zijn -- zolang ze mij maar met rust laten en me niet dwingen iets te roepen dat ik niet geloof.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten