Maan geniet nog steeds na van Voice-overwinning en gaat helemaal los

Geen categoriefeb 05 2016, 10:00
Winnen is één ding, maar jezelf op de radio horen is pas écht geweldig!
The Voice-winnares Maan is misschien wel de leukste winnares ooit. Ze is apetrots op haar overwinning, maar blijft ook met beide benen op de grond staan. Ze vindt het vooral allemaal erg bijzonder wat haar overkomt, en soms kan ze het zelf niet eens geloven. Het lijkt wel alsof ze elke dag weer verbaasd is, dat zij nu een bekende Nederlander is. Vandaar dat ze helemaal los gaat waneer ze zichzelf voor het eerst op de radio hoort!
https://www.instagram.com/p/BBXyY8NlUR4/
Maans eigen nummer kwam voorbij op Slam FM, en dat was helemaal fantastisch:

"AAAAAAAH HOORDE MEZELF NET VOOR HET EERST OP DE RADIO ❤❤❤ Zoooooo toffff Thanks @slamofficial"

Ze zingt en danst nog even vrolijk mee. Wat ontzettend leuk dat Maan zo geniet van haar welverdiende overwinning bij The Voice. Je ziet gewoon dat ze het nog nauwelijks kan bevatten dat zij en haar muziek nu bekend zijn, en dat ze het een hele eer vindt. Geen sterallures of kapsones voor deze dame, maar nuchtere Hollandse verbazing.
Dit is zeker niet het laatste hoogtepunt voor Maan! Vandaag of morgen komt namelijk haar nieuwe clip uit... Spannend voor haarzelf én voor haar fans! Hier alvast een sneak preview. Het ziet er allemaal reuze bijzonder uit met balonnen en een Lady Gaga-achtige glitteroutfit.
https://www.instagram.com/p/BBVVLHPlUQL/?taken-by=maan.de.st
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten