Maan haalt uit naar 538: "Ik verstijfde helemaal, het was een stomme grap!"

Maan haalt uit naar 538: "Ik verstijfde helemaal, het was een stomme grap!"

Zo, de jonge zangeres kan overduidelijk van zich afslaan.

Hoewel ik even bang was dat zangeres Maan te naïef en onschuldig was om terug te vechten tegen de mafketels van Radio 538, die een streaker inhuurden om tijdens haar optreden de boel te verkloten, blijkt het tegendeel waar: de jonge vrouw heeft vandaag behoorlijk hard uitgehaald naar de radiozender en diens DJ Frank Dane.

Dit is wat ze vandaag zei op de zender zelf:

"Ik verstijfde helemaal en ik voelde me heel onveilig. Ik wist niet of die man hier was binnengedrongen, of dat hij mij iets aan wilde doen. Het voorval heeft me intens laten schrikken en het was een totaal misplaatste en vreselijk stomme grap."

Ze zei ook nog het volgende:

"Ik stond op te treden en ik dacht: eindelijk een optreden zónder grapjes. Gewoon een relaxed optreden. Ik deed mijn ogen dicht, helemaal gefocust. Toen ik mijn ogen opende, stond er een naakte man voor mijn neus, met zijn armen hoog in de lucht. Ik schrok zó intens, ik had dat zó niet verwacht."

DJ Frank Dane nam volledig de verantwoordelijkheid op zich voor deze waanzin:

"Toen ik zag dat de grap slecht viel, dacht ik kut, shit. Dit is zo niet wat ik wil. Ik geef om jou, Maan. Jij bent een vriendin van de show en jij bent de laatste bij wie ik wil dat dit gebeurt. Dus ik heb meteen mijn excuses aangeboden. Ik heb een plaat gestart en ben meteen naar je toe gelopen. Ik heb je ook een paar minuten in mijn armen gehouden en ik zag hoe ontzettend jij geschrokken was. Dit had nóóit mogen gebeuren. Dit was niet de intentie en dit was niet de bedoeling. Het zou een geintje moeten zijn, een ludiek geintje. En het spijt me zo ontzettend dat het mis is gegaan, dat jij zo ontzettend ben geschrokken. Dat had ik moeten voorzien en dat is klote gegaan."

Hartstikke mooi hoor, maar een normale man had dit van tevoren toch aardig kunnen inschatten. Er zijn niet zo heel veel jonge vrouwen die het 'leuk' vinden om opeens geconfronteerd te worden met de leuter van één of andere malloot.

Dit is een kwestie van normen en waarden. Als je een zangeres (of zanger) uitnodigt behandel je die met respect. Kun je dat niet? Prima, nodig dan niemand uit.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Cultuur Media kunst Maan Radio 538

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties