Magistrale Farage leest Tories en Labour de les

Geen categoriedec 13 2014, 15:00
De beste Britse politicus sinds Margaret Thatcher.
De leider van UKIP (de UK Independence Party), Nigel Farage, heeft weliswaar nog niet zoveel gepresteerd als Margaret Thatcher, maar wat mij betreft is hij al wel de grootste politicus sinds zij het voor het zeggen had in Groot-Brittannië. De man is een absoluut fenomeen en leidt zijn (relatief) gloednieuwe partij naar overwinning na overwinning.
Daar komt bij dat hij als één van de weinige politici van tegenwoordig stelselmatig in staat is om de vinger op de zere plek te leggen, zowel in Europa als in Groot-Brittannië zelf. Er is niemand die zo duidelijk én fel (maar toch ook heel beleefd) kan uitleggen wat er allemaal misgaat en wie daar verantwoordelijk voor is. Het zijn kwaliteiten die we in deze tijd helaas veel te weinig zien in politici.
Geen wonder dus dat zijn partij het steeds beter doet in de Britse peilingen. UKIP heeft twee parlementariërs en daar komen er volgend jaar ongetwijfeld nog een mooi aantal bij.
Als mensen niet begrijpen waarom Farage zo succesvol is moeten ze de video hieronder even kijken. Neem de tijd - de video duurt meer dan dertig minuten - en geniet. Van borstvoeding in het openbaar tot de staatsschuld, en van immigratie tot de electorale problemen van de Tories (de conservatieven) en Labour; alles komt aan bod. Keer op keer combineert hij het delen van informatie met een inhoudelijk sterk betoog.
[embed]http://youtu.be/hWVxs5OBKOA[/embed]
Als er jonge mensen zijn die een carriere in de politiek overwegen raad ik ze aan om zoveel mogelijk video's van Farage te kijken. Zie zijn gevoel voor humor, zijn kennis, zijn rustige, relaxte houding, gecombineerd met brute eerlijkheid en politiek inzicht. Alles wat ons land nodig heeft is één zo'n man of vrouw. Zo'n figuur zal de hele politiek op zijn kop zetten en ons land een mooie en nieuwe toekomst insturen.
Groot-Brittannië is gezegend dat het Farage heeft. Hopelijk krijgt Nederland binnenkort eenzelfde soort politicus die de Haagse kaasstolp helemaal op stelten zet. We kunnen het in ieder geval net zo goed gebruiken als onze Britse vrienden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten