Man (42) verwekt kinderen bij stiefdochters van 13 en 15

Geen categorieapr 04 2018, 18:00
De man uit Kerkdriel, die zijn stiefdochters stelselmatig misbruikte, heeft een gevangenisstraf van 6 jaar met TBS én dwangverpleging boven het hoofd hangen, zo meldt het AD. Zo is in ieder geval de eis van het OM.
De man heeft tussen 2011 en 2016 beide stiefdochters meerdere keren misbruikt terwijl hij onder invloed van cocaïne, drank en wiet was. Beide stiefdochters hebben er een kind aan overgehouden. De zusjes wisten lange tijd niet van elkaar dat ze allebei door hem zijn misbruikt.
De man ging met ze aan de haal als ze alleen waren of hij nam ze mee in de auto. Hij sloeg ze, pakte hun telefoon af en als ze deze terug wilden, moesten ze seks met hem hebben. De moeder was blijkbaar van dit alles langere tijd op de hoogte maar deed niks. Om er nog een schepje bovenop te doen probeerde ze zelfs de jongste dochter te ontmoedigen om aangifte te doen!
Alsof het zo al niet erg genoeg was werd de jongste dochter ook nog eens gepest op school omdat ze 'aankwam'. Net als bij de oudste dochter was het voor dit meisje ook te laat voor een abortus en beviel ze van een kind.
Rechtbank en Jeugdzorg
De kinderen van de dochters zijn direct in een pleeggezin geplaatst. Het DNA van de beide kinderen komt volgens het NFI overeen met de stiefvader. Als klap op de vuurpijl probeert de stiefvader zich ook nog te verweren met de suggestie dat de beide meisjes zélf het initiatief namen als hij onder invloed op bed lag, want dan is het natuurlijk wél oké!
Naast de voorgenoemde straf eist het OM 20.000,- smartengeld plus 35.000,- schadevergoeding én een deel van de kosten voor de opvoeding van de kindjes. 17 april is de uitspraak in de rechtbank te Arnhem. Aanpakken die mafklapper, en die 'moeder' ook!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten