Man vangt Pokémon in Go. Zijn vriendin flipt helemaal als ze ziet waar

Geen categoriejul 14 2016, 8:00
Voor deze man werd een potje Pokémon Go een wel erg pijnlijke ervaring - maar dat had hij aan zichzelf te danken.
Het is bekend: Pokémon Go fleurt sommige levens wat op, maar kan andere levens verwoesten. Met de man waar het hier over gaat is het tweede het geval, maar medelijden hoef je zeker niet met hem te hebben. Wat hem overkwam was namelijk zijn eigen, stomme schuld.
Pokémon vind je op basis van je locatie: je zult op weg moeten naar verschillende plekken om ze te vangen. Dat betekent echter wel dat het spel continue bijhoudt waar je bent, en dus ook waar je was. En dat kan soms nogal nare gevolgen hebben... De man in kwestie beweerde namelijk al tijden tegen zijn vriendin dat hij niet meer omging met zijn ex, en dat ze in ieder geval niet meer met elkaar afspraken. Zijn nieuwe vriendin geloofde hem, totdat ze eens toevallig naar zijn Pokémon Go keek. Tot haar stomme verbazing zag ze dat haar vriend een digitaal monster had gevangen in.. het huis van zijn ex!
Zij zag natuurlijk ook wel in dat hij daar waarschijnlijk niet alleen een Pokémon had gevangen, maar dat hij daar nog een andere vangst had gedaan waarvoor hij zijn telefoon niet nodig had. Het was echter wel die telefoon, in combinatie met die spel, dat hem ontmaskerde als een vuile oplichter die zijn nieuwe vriendin keihard bedriegt en vreemd gaat. Toen dit eenmaal aan het licht kwam, had het ook geen zin meer om te ontkennen, dus biechtte hij het maar op.
Dus zo zie je maar weer: Pokémon Go maakt levens kapot. Maar dat vond de vrouw in kwestie waarschijnlijk niet zo erg, en terecht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten