Management trainee bij Lidl: dat word je niet, dat ben je

Geen categorienov 04 2015, 11:09
Een Lidl medewerker word je niet, dat bén je. Om aangenomen te worden bij deze groeiende werkgever - om er te slagen, door te groeien, het naar je zin te hebben, het beste uit jezelf te halen en je doelen te verwezenlijken - heb je een bepaalde instelling nodig. Een mentaliteit die niet iedereen gegeven is.
Een echte Lidl-medewerker houdt van afwisseling, is altijd bereid om een stapje meer te doen dan noodzakelijk, en weet van aanpakken. Dit zijn kenmerken van elke Lidl-medewerker, en zeker voor management trainees, waar Lidl nu naar op zoek is.
Lidl groeit namelijk met de dag. Daarom heeft het bedrijf mensen nodig die mee willen groeien. Starters die Lidl’s unieke mentaliteit belichamen, waar anderen op kunnen bouwen en die altijd het meeste kunnen halen uit zichzelf en anderen.
[caption id="attachment_123241" align="aligncenter" width="641"]Foto: werkenbijlidl.nl/ Foto: werkenbijlidl.nl/[/caption]
Een management traineeship bij Lidl is de ideale basis voor ambitieuze starters die een mooie carrière nastreven. Je Lidl-avontuur begint met een intensief programma dat twee jaar duurt. Dit programma bereid je voor op een mooie functie bij Lidl met veel kansen om door te groeien. Daarmee bouw je niet alleen aan je eigen toekomst, maar ook aan die van Lidl.
Ben jij een echte Lidl-trainee? Een man of vrouw met ambitie en de bereidwilligheid om hard te werken om je doelen te bereiken? Solliciteer dan via werkenbijlidl.nl. Daar kun je onder meer een leuke test vinden; een ideale manier om te testen of Lidl inderdaad bij je past.
Twijfel niet langer en solliciteer: Lidl deelt jouw visie voor jouw toekomst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten