Mannen, als je vriendin dit met je doet weet je pás echt dat je bij haar onder de plak zit

Geen categoriefeb 17 2016, 19:00
Is dit een goede manier om overspel tegen te gaan? Als je het aan dit meisje vraagt ongetwijfeld wel. Als je het aan de jongen vraagt.. dan kijkt hij je vooral geschrokken en verward aan.
Een nieuw online debat is losgebarsten. Over een t-shirt. Nee, men hoeft niet te weten wat de precieze kleur van dit kledingstuk is. Wel vraagt men zich af of het t-shirt van de onderstaande jongen enig effect zal hebben op zijn gedrag:
His face says more than words ever could - Imgur.jpgfull"Als je dit kan lezen, dan sta je te dichtbij," aldus het kledingstuk van de jongeman: "Ik heb namelijk een vriendin." Op de achtergrond ook het gezicht van die zelfde vriendin, die met grote blauwe kijkers enige potentiële verleidsters van het lijf van haar vriend probeert te slaan. Ook als ze er zelf niet is, heeft ze gelukkig nog haar eigen foto om eventuele maitresses op de vlucht te laten slaan.
Is dit iets wat gaat merken? Daar zullen de meningen ongetwijfeld over verdeeld zijn. Sommigen zullen beweren dat het nu eenmaal in de menselijke natuur zit om, wanneer zich de kans op een seksuele escapade voordoet, daarin mee te gaan. De kans op uitbundige ontmoetingen met mensen van het andere geslacht moet dan ook zo klein mogelijk worden gehouden. Zonder t-shirt met daarbij het hoofd van de vriendin kan dus een nuttige uitbreiding van die strategie zijn.
Anderen zullen beweren dat de vriendin in kwestie stikjaloers is, en haar achterdochtige neigingen eens in bedwang moet krijgen. Je moet er gewoon van op aan kunnen dat je vriendje niet met je vreemdgaat - einde verhaal. In een relatie moet je op elkaar kunnen vertrouwen, dus ook wanneer je er zelf even niet bij bent. Als je denkt dat manlief meteen met een andere vrouw van bil gaat op het moment dat je zelf even niet kijkt, geef je eigenlijk aan dat je bloedeigen vriendje voor geen meter te vertrouwen zou zijn. Een niet bepaald vriendelijk statement tegenover de persoon met wie je een liefdesrelatie probeert op te bouwen.
Wat vind jij? Zou jij zo'n t-shirt dragen als je vriendin of vrouw dat vroeg? En vrouwen: zou jij ooit je vriend of man vragen om zoiets aan te trekken?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten