Marc van der Linden heeft goede voornemens waargemaakt: foto's tonen gigantisch gewichtsverlies

Geen categoriedec 30 2016, 21:00
De royaltyverslaggever laat zijn gewichtsverlies trots zien op Instagram.
Als er iemand is die trots kan zijn op 2016, dan is het Marc van der Linden wel. De royaltydeskundige, bekend van RTL Boulevard, kampte jarenlang met enorm overgewicht. Anderhalf jaar geleden besloot hij om daar wat aan te doen, en vandaag toonde hij dan eindelijk het resultaat op Instagram. De ene foto is van augustus 2015, de rechterfoto toont hoe Marc er nu uitziet:
https://www.instagram.com/p/BOpldGsB4Qn/?taken-by=marcvanderlindenroyalty
Wauw. Het lijkt wel alsof Marc drie keer zo dun is geworden in het afgelopen jaar. Hij schrijft bij de foto:

"Aug 2015 - Dec 2016 Een grotere verandering. Ik wil iedereen bedanken voor alle aanmoedigingen, complimenten en andere berichten want het heeft écht geholpen. Voornemen voor 2017: nog een paar kilo eraf en dan volhouden. Dank en ik wens iedereen een fantastisch, liefdevol en gezond 2017. "

Echt een bijzondere prestatie om zoveel af te vallen! Marc van der Linden mag bijzonder trots zijn op wat hij heeft bereikt, hopelijk lukt het hem om dit voort te zetten in het nieuwe jaar. Zijn foto's bewijzen: het is nooit te laat voor goede voornemens. Iedereen heeft de kans om het roer om te gooien en een positieve verandering te bereiken. Makkelijk is het niet, maar met doorzettingsvermogen lukt het wel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten