Marxisme in actie: Kindersterftecijfer Venezuela stijgt met 30%, moedersterfte met 65%!

Geen categoriemei 11 2017, 9:00
Venezolaanse marxisten moeten vervolgd worden voor misdaden tegen de menselijkheid.
Dit zijn ongelooflijke cijfers uit Venezuela, wat nog niet zo heel lang geleden het meest welvarende land in Zuid-Amerika was. Toen kwamen een stel socialistische gekken aan de macht die hun marxistische heilstaat wilden oprichten. Het gevolg is dit:
https://twitter.com/AndyLangenkamp/status/862556881939832832
Dat zijn echt vreselijke cijfers. En dan zijn we er nog niet. De economie is helemaal kapot, de inflatie neemt razendsnel toe, er is een groot voedseltekort, en -- oh ja -- de elektriciteit wordt regelmatig afgesneden. Ja, dat gebeurt zelfs in ziekenhuizen. Ondertussen blijkt dat hele bevolkingsgroepen razendsnel gewicht verliezen omdat ze gewoon geen voedsel hebben, is het kindersterftecijfer vorig jaar met 30 procent toegenomen, moedersterfte met 65 procent, en zijn er 76 procent meer Venezolanen met malaria.
Dit alles dankzij de socialistische gekken die het voor het zeggen hebben in Venezuela.
De bevolking demonstreert nu al tijden tegen president Nicolás Maduro, maar die heeft daar lak aan. Maduro volgde Hugo Chavez op toen die overleed en is minstens zo machtsgeil als zijn voorganger. En ja, dat wil wat zeggen: Chavez was namelijk gewoon de Venezolaanse versie van Fidel Castro. Maduro is dus geen haar beter. Sterker nog, de man is mogelijk nóg radicaler dan zijn beruchte voorganger.
Het bewijst maar weer eens dat het socialisme een destructieve ideologie is die hele landen kapotmaakt. Daarom zit er maar één ding op: een man als Maduro moet, als hij eenmaal is afgezet, vervolgd worden voor misdaden tegen de menselijkheid. Dat kan in Venezuela zelf gebeuren, maar ook prima in Den Haag. Voor iemand roept dat dit wel heel ver gaat: als Maduro kinderen afmaakte door ze dood te laten schieten was dit niet eens een debat. Hij gebruikt nu weliswaar geen wapens, maar zijn schuld is er niet minder om. Of je mensen nou laat doodschieten of verhongeren, het resultaat is hetzelfde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten