Massamoordenaar Poetin laat weer kritische journalist executeren

Massamoordenaar Poetin laat weer kritische journalist executeren

Rust in vrede, Alexander Shchetinin. Omgebracht door agenten van Poetin die zijn huis waren binnengedrongen.

Jozef Stalin, de duistere voorganger in wiens sporen Poetin getreden is, wist wat hem te doen stond toen politieke tegenstander Leon Trotsky vluchtte en zich in 1940 ophield in Mexico. Stalins geheime agenten - handelaren in dood en verderf - reisden de verdreven bestuurder achterna en schoten hem gewoon dood in hartje Mexico.

Vladimir Poetin heeft om meer dan één reden enorm respect voor de Russische dictator Stalin, en treedt dan ook met het grootste gevoel voor eerbied voor de gestorven Sovjet-leider in diens schoenen. Deze week liet de huidige Russische president ook zien de methodes van Ome Jozef met liefde te willen overnemen. Zonder twee keer met z'n ogen te knipperen beviel hij z'n veiligheidsdiensten om een criticus van hem die zich schuilhoudt in Kremlin te laten doodschieten:

"The body of a Russian journalist and high-profile critic of Vladimir Putin has been discovered in his Kiev apartment with a gunshot wound to the head.

Alexander Shchetinin, who founded the Novy Region Press Agency, was found at his flat by friends trying to visit him on his birthday, reports The Independent.

Officials initially speculated the death was a case of suicide, after a gun and spent cartridges were discovered close to the body, and the door to Mr Shchetinin’s apartment was said to be locked."

Shchetinin liet zich voorstaan op z'n reputatie - hij noemde zichzelf een persoonlijke vijand van Poetin. De Russische moordenaars zijn ditmaal zelfs zover gegaan dat ze alles in het werk hebben gesteld om hun afgrijselijke moord te laten lijken op zelfmoord. Zo lieten ze een e-mail naar een vriendin sturen waarin Shchetinin zogenaamd aankondigde wat hij ging doen. Ook deed de wijze waarop de journalist werd gevonden denken aan zelfmoord.

De autoriteiten in Kiev zijn verstandigerwijs dan ook nog steeds op zoek naar aanwijzingen van moord, aangezien dat is wat er zeer waarschijnlijk heeft plaatsgevonden. De Russische geheime diensten zijn meedogenloze en fascistische organisaties, maar ze zijn helaas wel doeltreffend en efficïënt. En dat komt mooi uit, want een mensenleven is voor Poetin immers niet meer dan een soort plantje in de tuin. Versiering op z'n best, en op z'n ergst gewoon onkruid dat je genadeloos moet wieden. En als de hele tuin je niet aanstaat haal je alles gewoon overhoop, zoals Poetin dat doet in Syrië:

Weinig landen maken me momenteel zo misselijk als Rusland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer