Vrouw betrapt haar vriend op het krijgen van een lapdance. Haar reactie liegt er zeker niet om!

Geen categorieaug 30 2016, 21:00
Voor heel eventjes waande deze jongen zich in de zevende hemel omdat een stripper hem een lapdance aanbood. Heel eventjes maar, want spoedig verscheen zijn vriendin ten tonele en die was niet in haar nopjes!
Johnny Cash zong het al: "You can run on for a long time, but sooner or later God's gonna cut you down." Wat betreft God ben ik daar nog niet zo zeker van, maar dat de woede van de vrouw je met de kracht van tien orkanen tot aan de poorten van de hel achtervolgt wanneer je ontrouw bent is mij wel duidelijk.
Deze man niet. Die dacht dat het allemaal wel mee zou vallen, en hij in een nachtclub zichzelf best een lapdance kon laten ontvangen. Voor een paar naïeve momenten leek dat ook te kunnen, maar wanneer zijn vriendin ineens het podium opstormt is het niet alleen snel uit met de pret, maar mag de man zijn borst ook nat maken voor een flink plak slaag!
De man lijkt daadwerkelijk nog z'n vriendin te willen stoppen in haar succesvolle poging om haar wangedragvertonende vriend van dat stripperspodium te slepen. Kennelijk vindt de jongen het geen vreemdgaan? Enkele reaguurders zijn het met dat sentiment eens, maar dat lijkt zijn laaiende wederhelft geen donder uit te maken. Mee naar huis, en daarmee basta!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten