Masturberende man rijdt bijna in op terras, pakt een paal

Masturberende man rijdt bijna in op terras, pakt een paal

Masturberen maakt blind?

Gisteravond kreeg de politie in Hoogerheide een toch wel opmerkelijke melding binnen: een masturberende automobilist was bijna op een terras ingereden. Blijkbaar maakt masturberen dan toch blind: de hitsige man was namelijk maar liefst tien keer tegen een paal voor het terras aangereden.

De 35-jarige inwoner van Putte, die zwaar onder invloed van drank bleek te zijn, had blijkbaar iets teveel tijd om handen. De agenten vonden de man in zijn auto voor het terras. Maar toen ze hem aan wilden houden, moesten ze de man een handje helpen. Hij was namelijk te beschonken om zelf de auto uit te kunnen komen.

De agenten vonden verschillende blikjes bier en een stroomstootwapen in zijn auto. Hij is meegenomen naar het bureau.

Nu moet ik zeggen dat zo´n stroomstootwapen toch een beetje pijnlijk lijkt. Maar goed, voor elk wat wils toch?

Nadat ze 'masturbeertje' hadden aangehouden, hebben de agenten eerst nog met een arts overlegd of het wel verantwoord was om hem op te sluiten. Volgens de arts was dit geen enkel probleem. Hopelijk heeft hij een kamertje gekregen waar hij zich terug kan trekken om bij zinnen te komen. De man zit nog altijd vast en zijn rijbewijs is ingenomen.

Deze man is dan wel weer het levende bewijs dat mulitasken toch een probleem blijft voor hem en zijn soortgenoten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer