Max Verstappen vertelt wereld nog één keer hoe blij hij is met winst

Geen categoriemei 16 2016, 15:00
Het is inmiddels een hele dag sinds zijn historisch overwinning in de Grand Prix van Spanje, maar Verstappen kan nog altijd niet geloven hoeveel records hij hiermee aan diggelen smijt.
Gisteren schreef Verstappen geschiedenis door niet alleen de jongste Formule 1-coureur te zijn die ooit een race op z'n naam wist te schrijven, maar ook de eerste Nederlander ooit te zijn die dit kunstje wist te flikken. Blakend van trots heeft hij gisteren beleefd als een roes. Maar ook vanmiddag beseft Verstappen nog altijd niet wat er gisteren precies is gebeurd. In een vlog die hij voor z'n Fans maakte en op Facebook zette, doet hij z'n verbazing nog eens uit de doeken.
"Ik kan het nog altijd niet geloven," schrijft hij er in een begeleidend tekstje bij. Maar Verstappen kijkt ook alvast naar de toekomst: "Blijf druk zetten," moedigt hij zichzelf aan voor de vele races die dit seizoen nog zullen volgen:
[video width="1280" height="720" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/lamberis.mp4"][/video]
"Heel speciaal," noemt Verstappen zijn prestatie. Zijn race beschrijft hij als "helemaal super."
Het moge gewoon meer dan duidelijk zijn: Nederland heeft met Max Verstappen een nieuwe superheld te pakken. Dat moeten we koesteren en nóóit meer laten gaan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten