Meisje van studentenvereniging huilt over lichaam baby bij het vuilnis, maar dan leest de rechter een sms-bericht

Geen categoriejul 02 2016, 18:00
Emily Weaver is verantwoordelijk voor de dood van haar eigen baby. Tijdens de rechtszaak probeerde ze de rechter er nog van te overtuigen dat ze spijt had van haar daad, maar daar keek hij doorheen.
Vorig jaar kwam de 20-jarige Emily Weaker -- een studente en lid van studentenvereniging Delta Gamma Theta -- in het nieuws omdat ze een afgrijselijke misdaad had gepleegd. Op 22 april, 2015 zette ze namelijk een baby op de wereld. Normaal gesproken is dat een bijzonder mooi moment voor een (nieuwe) moeder.
Emily dacht daar helaas heel anders over. Zij wilde de baby absoluut niet houden. Nu hebben moeders die geen moeders willen zijn in haar staat de mogelijkheid om hun kind zonder problemen af te leveren bij een ziekenhuis of een politiebureau, maar Emily vond dat blijkbaar te veel moeite. Dit terwijl het maar acht minuten wandelen was om naar het meest nabije politiebureau te gaan.
Wat Emily deed is weerzinwekkend: ze stopte haar baby in een tas en liet haar daarin stikken. Toen haar dochtertje dood was gooide ze haar in een container.
De tas met baby werden korte tijd later gevonden door andere leden van haar studentenvereniging. Die schakelden meteen de politie in. Na enig onderzoek kon Emily aangehouden worden.
Tijdens haar rechtszaak huilde Emily tranen met tuiten. Ze beweerde dat ze niet wist dat ze zwanger was, dat ze niet had nagedacht over haar daden, en dat ze het allemaal zo niet meende.
Helaas voor haar was er één klein probleem: de politie had namelijk een sms-bericht in handen dat ze na de dood van haar baby gestuurd had aan de jongen die waarschijnlijk de vader was.

"Geen baby meer...

"Ik heb het probleem opgelost."

Nadat de rechter dat sms'je had gezien had hij geen enkele vorm van medelijden meer met de studente. Toen de jury haar schuldig had bevonden aan moord veroordeelde hij haar tot een levenslange gevangenisstraf zonder de mogelijkheid op vervroegde vrijlating.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten