Moslimextremisten zwaaien met terreurvlag in Den Haag

Geen categoriejul 02 2016, 17:35
Een politieagent zegt tegen De Dagelijkse Standaard: "Ja, dat mag."
Stel je voor: je loopt door Den Haag en ziet opeens een groepje nazi's staan voor de Israëlische ambassade in ons land. Ze wapperen met het hakenkruis, scanderen allerlei nazi-slogans en proberen jodenhaat aan te wakkeren door middel van het verspreiden van leugens over Israël.
In Nederland zou zoiets vrijwel zeker niet geaccepteerd worden.
Waarom komen de nazi's van deze tijd -- islamofascisten -- er dan wel mee weg?
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/dc789cd2-1273-45a2-aa15-38befd4185e0.mov.mp4"][/video]
Onze eigen Paul van der Bas was vanmiddag op weg naar een afspraak toen hij ineens een menigte voor de Israëlische ambassade zag staan. De menige bestond voor de volledige honderd procent uit radicale moslims (en hun enablers). Ze wapperden met de terreurvlag van Hezbollah -- een terroristische organisatie -- en hadden allemaal portretten van Hassan Nasrallah. Nasrallah is de leider van Hezbollah en is onder meer berucht omdat hij gezegd heeft dat hij hoopt dat "alle joden" in de hele wereld naar Israël verhuizen zodat hij ze "in één keer kan uitroeien."
[caption id="attachment_141795" align="aligncenter" width="2358"]De gele Hezbollah-vlag wappert in het midden. Foto: Paul van der Bas (bron: De Dagelijkse Standaard). De gele Hezbollah-vlag wappert in het midden. Foto: Paul van der Bas (bron: De Dagelijkse Standaard).[/caption]
Ook zag onze redacteur portretten hangen van Ali Khomeini, de voormalige (en heel dode) leider van Iran nadat het extreem-islamitisch werd. Ook deze haatbaard was een fanatieke antisemiet.
De demonstranten staan voor de Israëlische ambassade omdat het "Al Quds-dag" is. Dat is Arabisch (en Perzisch) voor Jeruzalem. Deze radicale moslims geloven namelijk dat Jeruzalem toebehoort aan de moslims en dat 'de joden' weggejaagd moeten worden uit de stad die hun historische hoofdstad is.
[caption id="attachment_141796" align="aligncenter" width="2360"]De gele Hezbollah-vlag wappert in het midden. Foto: Paul van der Bas (bron: De Dagelijkse Standaard). De gele Hezbollah-vlag wappert in het midden. Foto: Paul van der Bas (bron: De Dagelijkse Standaard).[/caption]
De portretten en vlaggen van terreurorganisaties en hun leiders zijn al erg genoeg, maar het verhaal wordt nog erger. De demonstranten riepen namelijk ook allerlei leuzen die we tegenwoordig in verband brengen met islamitisch terrorisme. Taqfir, Allahu akhbar en meer van zulks. Natuurlijk riepen ze voor de goede orde ook nog even "Amerika terrorist" en "Huis van Saoed, terrorist!" Al Quds-dag wordt namelijk georganiseerd en gesponsord door... Iran. Het Iraanse regime haat niet alleen joden, maar ook Amerika én het Saoedische koningshuis.
Dit is het tuig dat onze regering de afgelopen jaren en decennia naar binnen heeft gehaald. Het is werkelijk een grof schandaal -- en wat het nog erger maakt is dat deze mensen zich nergens zorgen over hoeven te maken omdat ze ook nu compleet met rust worden gelaten door de autoriteiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten