Mensen hielden hun adem in toen ze op deze manier een slok nam uit haar wijnglas. Maar toen...

Geen categoriefeb 08 2016, 20:00
Deze vrouw lijkt wel héél erg stomdronken als ze op deze manier een slok neemt van haar rode wijn. Of zit er meer achter...?
Wanneer je bovenstaande foto ziet denk je waarschijnlijk maar één ding: 'Dit moet foutgaan!' Wie immers een wijnglas ondersteboven vasthoudt met het wijn er nog in, vraagt domweg om ellende. De zwaartekracht is namelijk groots en prachtig, maar ook onverbiddelijk.
Nou, met dit glas valt dat allemaal wel mee. Dit hieronder is namelijk de héle foto, van deze zelfde wijndrinkende vrouw:
167
De oplettende kijker ziet het inderdaad goed: de bovenkant van dit glas is dichtgemaakt, zodat de wijn er niet uitklettert. Aan de onderkant is daarentegen juist een opening gemaakt, zodat je je lippen ertegenaan kan zetten, en door de holle glazen steel de wijn naar binnen kan zuigen. Een leuk geintje, en niet zo duur: voor maar €9 kan jij ook zo'n geinig glas kopen bij online gadgetwinkel Red5,waar de zogenaamde 'upside down glasses' al als warme broodjes over de toonbank vliegen. Een gelukkige koper meldde al:

"Een vriendin van me kwam op bezoek en ik had het glas wijn al ingeschonken voordat ze aankwam. Toen ze mijn glas wijn ondersteboven zag, keek ze verschrikt en ze dacht dat ik alle wijn over het witte tafelkleed zou gieten. Het was namelijk ook nog eens rode wijn. Zodra ik het glas wijn oppakte en begon te drinken vanaf de onderkant, moest ze keihard lachen. Ze kon niet geloven dat ik een ondersteboven glas wijn had!"

En vrees niet, het 'Upside Down Wine Glass' is ook geschikt voor witte wijn:
1012
Als jij zo'n glas had... wie zou jij hiermee in de maling nemen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten