Merkel geeft toe: ja, ISIS heeft terroristen naar Europa gesmokkeld

Geen categoriejul 12 2016, 10:00
De Duitse bondskanselier Angela Merkel geeft eindelijk toe wat we allemaal al lang wisten: ISIS heeft de vluchtelingencrisis gebruikt om terroristen naar Europa te smokkelen.
Zoals Russia Today bericht:

Speaking to supporters of her Christian Democrat Union party in eastern Germany, Merkel admitted that militant groups had smuggled jihadists among those genuinely looking to seek asylum in Europe.

In part, the refugee flow was even used to smuggle terrorists,” she said, as cited by Reuters.

De uitspraken van Merkel komen kort nadat inlichtingenbaas Hans Georg Maassen al zei dat hij op de hoogte was van in ieder geval 17 naar Europa gesmokkelde jihadisten. Met andere woorden, Merkel kon weinig anders dan dat te bevestigen.
Hoewel dat erg aardig van haar is heeft niemand er iets aan. Deze bekentenis komt veel te laat. Het is namelijk haar opendeurenbeleid dat ervoor gezorgd heeft dat er nu allemaal jihadisten in Europa leven. Het was Merkel die alle mensen uit het Midden-Oosten vertelde dat ze welkom waren in West-Europa als ze de reis zelf maar konden regelen; het was Merkel die al die mensen het excuus gaf om massaal naar hier te komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten