Messi gaat voor goud! Slaat bod van 35,4 miljoen euro PER JAAR af

Messi gaat voor goud! Slaat bod van 35,4 miljoen euro PER JAAR af

FC Barcelona moet zich blauw gaan betalen aan Lionel Messi. Aangenomen dat de Catalanen hem willen houden, tenminste.

Of Lionel Messi denkt dat er nog meer uit te halen valt, of hij is serieus aan het overwegen om over te stappen naar een ander team (in een ander land). De Argentijnse superster heeft namelijk een aanbod van FC Barcelona om zijn contract te verlengen afgewezen. Let wel, hij zou dan 35,4 miljoen euro per jaar verdienen.

Dat zijn echt belachelijke salarissen, maar ja, het voetbal is al een tijdje doorgedraaid, dus zo'n bod komt niet eens geheel onverwacht. Wat wel verrassend is, is dat Messi blijkbaar gelooft dat er nóg meer inzit.

Of heeft Messi een ander plan voor zijn carrière? Heeft hij het ondertussen wel gezien bij Barcelona en is hij van plan om dit jaar of volgend jaar naar een ander land en een andere club te verhuizen?

Misschien begrijpelijk -- zeker als hij elders nóg meer kan verdienen -- maar het zou natuurlijk een vreselijke aderlating zijn voor Barça. Dat is het team waar hij is doorgebroken... en hij leidt de club al jaren bij de hand. Als Messi verkast heeft die ploeg wel degelijk een probleem; maar al te vaak is Messi namelijk degene die het verschil maakt. Zo maakte hij dit seizoen alleen al 33 doelpunten in de Spaanse competitie (waarmee hij Europees topscorer is) en 11 in de Champions League, waardoor hij ook in die competitie te ranglijsten aanvoert, hoewel Cristiano Ronaldo nu kan toeslaan omdat die op 10 doelpunten staat en nog 2 wedstrijden te gaan heeft (die finaleplek van Real Madrid komt niet meer in gevaar).

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties