Met intelligente lockdowns en dringende adviezen komen we er wel: Duitsland zet bijna heel Nederland op rood

Met intelligente lockdowns en dringende adviezen komen we er wel: Duitsland zet bijna heel Nederland op rood

Yuriy Seleznev / Shutterstock

We maken er een potje van in Nederland, meer is er niet van. De corona-maatregelen zijn in sommige gevallen slechts strenge adviezen en de strenge adviezen kunnen soms . De corona-app heeft (maar gaat ook vrij weinig doen als die er wel eenmaal is) en de spoedwet maakt ook maar weinig vaart.

In de tussentijd heeft Rutte het over meer coördinatie tussen EU-lidstaten, want daar ligt vast het antwoord. Het is werkelijk onvoorstelbaar wat voor een zootje de hele corona-aanpak is geworden.

We zitten praktisch op hetzelfde niveau als de VS qua doden relatief aan onze eigen bevolking. En het ergste van allemaal? Het had niet eens zo hoeven gaan. Tienduizend doden omdat:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer