MH17-onderzoeksteam eindelijk klaar om toe te geven: het was Rusland, Rusland, Rusland en Rusland

Geen categoriesep 28 2016, 16:00
De MH17 werd definitief neergehaald door Russen, voor Russen, met Russisch materiaal. Het land van Poetin heeft een gigantische misdaad begaan.
Vandaag is een slechte dag om fan van fascistisch Rusland en moordpresident Poetin te zijn: vandaag leverde het MH17-onderzoeksteam onweerlegbaar bewijs dat Rusland zeer nauw betrokken is geweest bij het neerhalen van het MH17-passagiersvliegtuig met aan boord 200 Nederland.
Het Joint Investigation Team (JIT) was vandaag - meer dan twee jaar na de ramp - eindelijk zover om toe te geven wat we eigenlijk allemaal al wisten: Rusland is het misdadige land dat het neerhalen van de MH17 voor de volle 100% op het geweten heeft. In een persconferentie werd verteld wat het JIT te weten is gekomen:

"Vlucht MH17 is neergehaald met een Buk-raket die vanuit Rusland naar Oost-Oekraïne was gebracht. Het wapen is afgeschoten vanaf een veld bij het Oekraïense plaatsje Pervomajsk, dat ten tijde van de ramp in handen was van pro-Russische rebellen. De lanceerinstallatie is daarna weer teruggebracht naar Rusland.

Verder heeft het onderzoeksteam honderd betrokkenen in beeld die mogelijk een rol speelden bij het afschieten van de raket.

Dat heeft hoofdofficier Fred Westerbeke vandaag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst met nabestaanden van slachtoffers van de ramp."

Om te bewijzen dat dit niet gewoon makkelijk roepen was, heeft het onderzoeksteam tientallen filmpjes gemaakt waarin het bewijs uitvoerig wordt besproken en onderbouwd. Het Noordhollands Dagblad zette ze op een rijtje:

"Er werden de volgende animaties vertoond:

het bewijs voor een BUK-raket uit forensisch onderzoek; van de route van de BUK; van het gebruikte wapen; van de test die in Finland werd uitgevoerd;

opgenomen telefoongesprek van 16 juli 2014; opgenomen telefoongesprek van 2 juni 2015;

Fragmenten uit de persconferentie: OM bevestigt BUK-raket en JIT heeft 100 verdachten op het oog."

Met dit onderzoekresultaat lijkt premier Mark Rutte eindelijk ook in beweging te zijn gekomen:

"Het kabinet heeft grote waardering voor het werk dat is verzet. De informatie kan volgens de opsporingsautoriteiten hard worden gemaakt in een rechtszaak. Dat is een belangrijke stap op weg naar het uiteindelijke doel: opsporing en vervolging van de daders. Stap voor stap komen we dichterbij. "

Gelukkig maar, want alle complotroepers onder leiding van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt werden echt bizar vervelend met hun constante gemiep. Nu dus tijd voor actie: dan kunnen we eindelijk eens wat bad guys gaan inrekenen! Ik kan niet wachten totdat we wat van die Russische moordmaffiosi achter de tralies kunnen zetten. Deze eikels hebben al veel te lang van hun vrijheid kunnen genieten.
En als Rusland deze mensen weigert uit te leveren, moet worden vermoed dat de top van het Kremlin - inclusief Vladimir Poetin - zelf ook schuld draagt voor de ramp met de MH17. Laat openbaar aanklagers dus alvast maar wat arrestatiebevelen schrijven, voor Dimitri Medvedev en Vladimir Poetin. Als zij weigeren hun maffiamannetjes te laten boeten voor deze ramp die aan 16 dozijn Nederlanders het leven kostte, dan moeten we hen medeverantwoordelijk stellen.
Het heeft lang genoeg geduurd, maar dan eindelijk is dag des oordeels gekomen. Die zal gerechtigheid brengen, en zal dus voor Rusland bijzonder pijnlijk zijn. Net goed.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten