Militairen doen aangifte tegen minister Hennis door doden op de schietbaan

Geen categoriesep 30 2017, 15:00
De positie van minister Hennis wordt steeds zwaarder om te verdedigen. Haar positie heeft geen houvast meer en de personen waar zij eerst steun van kreeg, hebben hun handen van haar afgetrokken. Nu zijn de militairen zelf aan de beurt om haar aan te pakken.
Er is dit jaar door middel van een rapport van de OVV naar boven gekomen dat de oefenbanen van de militaire commando's niet goedgekeurd waren om op te oefenen. Er is een dode gevallen omdat de baan en de muren op de baan niet goed genoeg waren en er nog geen eens propere instructeur was voor de oefeningen.
Naar aanleidingen van de nieuwe fouten van mevrouw Hennis, is er steeds meer animo voor onderdelen van Defensie om hardop kritiek te uiten op de minister. Het was al bekend dat de PvdA een dolk in haar rug heeft gestoken en daarnaast dat de militairen zelf ook geen vertrouwen meer hebben in de minister.
Het wordt steeds duidelijker dat de toekomst van Hennis als minister niet alleen in het geding is, maar haar positie als volksvertegenwoordiger ook erg in het geding is. Met een rechtszaak valt zij als persoon ook door de mand en lijkt het als het zo door gaat dat ze net zo goed haar biezen kan pakken en uit de politiek moet verdwijnen. De zoveelste VVD'er.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten