Minderwaardige vader Meghan Markle blijft maar doorzeuren

Geen categorieaug 12 2018, 17:00
Wat een zielige vent.
Dit is toch om ziek van te worden. Thomas Markle, de vader van Meghan, blijft maar doorgaan met het opzoeken van de media. Zielig gewoon:

„Ik ben niet boos op Harry. Ik ben niet boos op Meghan. Ik houd van hen. Ik wens ze het beste. Maar voor de rest; f*** it. Ik ben er klaar mee.” Thomas zegt dat het Britse koninklijke huis hem niets meer interesseert en dat hij zijn oude leven terug wil. Ook ontkent de vader van Meghan de berichten dat zijn dochter hem wellicht deze zomer nog komt opzoeken tijdens een privéreis naar de Verenigde Staten. Volgens Thomas is er geen enkele sprake van toenadering van de kant van Harry en Meghan. Hij heeft ze al maanden niet gesproken.

Als vader van een dochter kan ik het met niet eens bijna voorstellen dat ik me ooit op zo'n manier zou gedragen. Wat voor trieste vent is die Thomas? Wat moet je een beest zijn om je eigen dochter op deze manier belachelijk te maken -- en dat ook nog eens publiekelijk. Wat een ongelooflijk minderwaardig mannetje. Zielig gewoon.
Maar goed, het is niet anders. De manier waarop Harry en Meghan omgaan met deze zielige vent bewijst in ieder geval dat zij écht een power couple zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten