Misselijkmakend: internationale media pimpen Noord-Koreaanse massamoordenaars

Misselijkmakend: internationale media pimpen Noord-Koreaanse massamoordenaars

Oh wat is het zusje van Kim Jong-Un opeens populair zeg. Volgens de media dan dus.

Hier word ik dus echt misselijk van:

Hoe knettergek kan je zijn? Deze vrouw maakt deel uit van het Noord-Koreaanse terreur-regime. Dat regime is verantwoordelijk voor talloze doden. Onschuldige Noord-Koreaanse burgers worden op grote schaal onderdrukt, vermoord, en naar concentratiekampen gestuurd.

Die concentratiekampen zijn dus échte concentratiekampen he. Hele gezinnen en zelfs hele families worden daar naartoe gestuurd als één iemand ervan beschuldigd wordt dat hij of zij niet communistisch genoeg is. De kinderen, grootouders, iedereen moet eraan geloven. De trucks komen voorrijden, de hele familie wordt ingeladen, en daar gaan ze dan... om nooit meer terug te keren en de rest van hun (vanaf dat moment uiterste korte!) leven in slavernij door te brengen.

Het is werkelijk niet te geloven dat CNN en andere Westerse media de zus van Kim Jong-Un -- een zus die zelf deel uitmaakt van het moorddadige regime van haar broer -- als een heldin behandelt. Dieptriest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties