Anne Fleur Dekker geschrokken door extreemlinkse haat: 'Nu moet mijn kop er af. Letterlijk'

Geen categoriefeb 11 2018, 20:00
Ze heeft dit zelf voortdurend aangewakkerd.
Kijk, net zoals iedere andere weldenkende Nederlander ben ik er hartstikke blij mee dat Anne Fleur Dekker iets van gezond verstand verworven lijkt te hebben. Ik weet niet hoe dat kan of wat er gebeurd is (wat ze heeft gedronken, welke pillen ze slikt), maar het is natuurlijk goed nieuws.
Hartstikke mooi.
Maar dat ze er vervolgens van zegt te schrikken dat haar oude vrienden van extreemlinkse haar die draai niet vergeven is toch wel een beetje... apart.
https://twitter.com/annefleurdd/status/962313158064070656
Met alle respect jongedame, maar je hebt dit soort gedrag zelf tijdenlang bewust aangewakkerd. Je deed hier tijden actief aan mee. Anders dan andere commentatoren kan ik me de tijd nog heugen waarin jij aankondigde dat je Thierry Baudet zou stalken en dat je hem wilde 'taarten.'
En dat is dan nog maar het topje van de ijsberg. Deze dame heeft systematisch samengewerkt met extreemlinks. Tot een paar dagen geleden (blijkbaar) maakte ze daar zelf deel vanuit.
Anne Fleur Dekker was een groot fan van ANTIFA, de gewelddadige links organisatie. Het is nogal wiedes dat die clowns het haar niet kunnen vergeven dat opeens een draai maakt. Voor hen is zij nu De Grote Vijand, net zoals zij ons een maand of wat geleden nog De Internet Satan vond.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten