Goed zo: seksrel kost Oxfam Novib al 700 Nederlandse leden

Geen categoriefeb 11 2018, 21:00
Hoe meer er weggaan hoe beter.
Als er nog DDS-lezers zijn die lid zijn van Oxfam Novib: tijd om die organisatie een email te sturen waarin je vertelt dat je er klaar mee bent. Het wangedrag van die organisatie is volstrekt onacceptabel. Het is onderhand zo erg dat je je werkelijk moet kapotschamen als je er na deze week nog lid van bent.
Gelukkig zijn er al 700 mensen die hun lidmaatschap hebben opgezegd:

Het nieuws over de seksfeesten op Haïti in 2011 heeft Oxfam Novib in Nederland zo’n 700 leden gekost. Dat meldt de hulporganisatie aan RTL Nieuws.

"Ik schaam mij diep voor het gedrag van dit groepje mensen en de manier waarop zij onze waarden hebben beschaamd", zegt de Nederlandse directeur Farah Karimi waarmee ze natuurlijk eerst en vooral bedoeld dat ze zich er diep voor schaamt dat Oxfam betrapt is. Maar dat geheel terzijde.
Ze voegt daar aan toe:

"Betalen voor seks gaat in tegen de gedragscode die al onze medewerkers onderschrijven. Ik ben geschokt door dit gedrag. Juist onze organisatie moet uitbuiting van vrouwen en geweld tegen vrouwen voorkomen. Binnen onze organisatie en daarbuiten."

Ja natuurlijk. Het is ongetwijfeld een enorme schok, niemand had het zien aankomen, niemand wist ergens van... Nope. Het is een beetje als die hond die opeens de buurjongen bijt. "Doet 'ie anders nooit!"
Afijn. Opzeggen dus maar. Dahaag, Oxfam. Succes ermee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten