Model Kim Feenstra: "Is ebola geplande actie?"

Geen categorieokt 14 2014, 9:00
Leve de aluhoedjes!
Eén van Neerlands bekendste modellen, Kim Feenstra, is keihard uit de bocht gevlogen op Twitter. De 29-jarige schone vroeg zich gisteren namelijk hardop af of de uitbraak en verspreiding van ebola misschien ... een geplande actie was.
Vervolgens kreeg Kim behoorlijk wat kritiek te verduren van gewone, normaal denkende twitteraars die zich afvroegen waar ze de euvele moed in vredesnaam vandaan haalde om zoiets abjects te beweren. Haar reactie daarop:
Ja Kim, op zo'n bericht krijg je inderdaad het antwoord dat je een aluhoedje bent. Heel gek is dat niet, aangezien de hele notie van een "geplande actie" volstrekt onzinnig is. Alleen de ergste samenzweringstheoretici met de grootste aluhoedjes ter wereld kunnen zoiets zelfs maar denken. Voorbeeldje: vrouwenmishandelaar en rapper Chris Brown.
Kort na de bovenstaande tweets had het er de schijn van dat Feenstra toch maar een stapje terug deed.
Ze ging verder:
En:
Kortom, het was haar eigen mening niet - welnee! Hoe kom je erbij - maar gewoon een vraag. Misschien zelfs om de paranoïde gekken onder haar volgers te vinden (en vervolgens te isoleren en te blokkeren). Wie zal het zeggen?
Helaas gooide ze daarna weer roet door het eten:
Dat je alles wat Kim? Zeg het eens, gooi het eruit!
Ja?
Met andere woorden, je zegt he-le-maal niet dat je echt denkt dat ebola deel uitmaakt van een plan om de wereldbevolking grote schade toe te brengen, maar je vermoed van wel.
Tsja.
Sterk antwoord, Kim. Misschien dat je je de volgende keer toch beter kunt beperken tot het delen van mooie, sexy foto's. Daar heeft de mensheid - de mensen die met ebola besmet zijn incluis - veel meer aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten