Moeder deelt schokkende foto van haar baby om te zorgen dat alle ouders DIT doen

Geen categoriejun 22 2016, 20:00
Ze waarschuwt alle ouders om dit in gedachten te houden en geen risico's te nemen.
Stel je voor: je jonge zoon wordt getroffen door een infectie en je kunt er niets tegen doen. Dat overkwam Kayley Burke. Haar babyzoontje Elijah had een ernstige waterpokken-infectie, met nare plekken over zijn hele lichaam en zijn hoofd. Hij zat werkelijk van top tot teen onder de zweren. Toch hoopt Kayley dat ze door de schokkende foto's van Elijah te delen, ouders kan waarschuwen.
[caption id="attachment_140994" align="aligncenter" width="863"]Kayley Burke / Facebook Kayley Burke / Facebook[/caption]
Elijah was nog te jong om zelf te worden gevaccineerd, maar waarschijnlijk heeft hij de waterpokken opgelopen van een ouder kind dat door zijn ouders bewust niet was ingeënt tegen het virus. Veel mensen denken dat de keuze om niet in te enten alleen schadelijk is voor het kind dat niet wordt ingeënt. Niets is minder waar: omdat de niet ingeënte kinderen de ziekte kunnen oplopen, zal de ziekte ook veel sneller worden doorgegeven aan anderen. Vaak worden dan mensen het slachtoffer die niet kunnen worden ingeënt, ook al zouden ze het willen: baby's bijvoorbeeld, of zwakke bejaarden.
Hoewel Kayley zelf alle voorzorgsmaatregelen had genomen, werd haar kindje besmet omdat de ouder van een ander kind hadden geweigerd om te vaccineren. Helaas is dat fenomeen steeds populairder. Voorheen werd vaccinatie alleen geweigerd door streng gereformeerde gezinnen op de Veluwe, maar tegenwoordig is het ook in antroposofische kringen en onder alternatieve mensen geen uitzondering meer: steeds meer ouders weigeren om hun kinderen in te enten omdat ze ergens op het internet hebben gelezen dat inentingen slecht zouden zijn. De foto's van kleine Elijah laten zien hoe gevaarlijk het is als ouders in dat soort onzin trappen: ze brengen niet alleen hun eigen kind maar ook veel andere kinderen in gevaar!
Uiteindelijk moest Elijah zelfs in het ziekenhuis worden behandeld omdat de besmetting zo hevig was. Gelukkig is hij er inmiddels weer bovenop, maar Kayley zal nooit vergeten hoe haar zoontje huilde en schreeuwde van de pijn. Ze schrijft op Facebook:

"Onze arme baby die te jong is om te worden ingeënt heeft waterpokken opgelopen. Mijn boodschap: als je je kinderen niet inent, dan ben je een idioot. Denk aan het risico dat je veroorzaakt voor andere hulpeloze kinderen die te jong zijn of om andere redenen nog niet kunnen worden ingeënt!"

Elijah was van top tot teen bedekt met pijnlijke wonden en stopte op een gegeven moment zelfs met drinken omdat hij zoveel pijn had. Allemaal omdat een idiote ouder zijn kinderen niet heeft laten vaccineren. Kayley slaat de spijker op zijn kop: denk eens aan het gevaar dat je veroorzaakt voor anderen! Geloof dus niet de onzin die je op sommige internetpagina's leest. Vaccineren is niet gevaarlijk, het is juist gevaarlijk om je kind niet te vaccineren! De foto's van kleine Elijah zijn het bewijs.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten