Moedig 11-jarig jongetje leest gemene commentaren over hem voor. Hij steekt alle gepeste kinderen een hart onder de riem

Geen categoriejul 11 2015, 11:00
Laat je niet zomaar pesten door online bullebakken, zegt deze jongen luid en duidelijk in een bijzonder moedige video.
Dat pesten een gemene daad is, maar dat je uiteindelijk je pestkoppen met een opgeheven hoofd tegemoet moet treden weten we allemaal. Het probleem is natuurlijk dat zoiets makkelijker gezegd is dan gedaan. Maar neem bijvoorbeeld de 11-jarige Logan Fairbanks. Enkele online treiteraars hebben het voorzien op de basisschoolleerling, maar de jongen wil laten zien dat ze hem toch niet kunnen raken.
En dus doet hij wat veel kinderen van zijn leeftijd waarschijnlijk niet gedurfd hebben: hij leest alle haatcommentaren één voor één voor en laat blijken uiterlijk onbewogen te blijven van alle dingen die worden gezegd met als doel hem te kwetsen. Logan is immers sterker dan de pestkoppen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/11-year-old-reads-comments-about-him-and-its-heart-breaking.mp4"][/video]
.
"Ik hoop dat mensen andere mensen niet meer online zullen pesten en deze video daarbij helpt," zegt Logan. "En mensen die gepest zijn: laat de woorden je niet raken." Daar heb ik niks meer aan toe te voegen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten