Nederlandse man krijgt samen met zijn vriendin de verrassing van zijn leven nadat hij eerder al kanker overwon

Nederlandse man krijgt samen met zijn vriendin de verrassing van zijn leven nadat hij eerder al kanker overwon

Volledig overdonderd is Dimitri als hij met een vage instructie met een koffer vol vakantiespullen en een huurauto naar Schiphol wordt gestuurd.

Ondanks dat ze nog maar een jong stel zijn, hebben Dimitri en Inge al de mogelijke tegenslagen gehad. Bij Dimitri werd vijf jaar geleden kanker geconstateerd, wat zijn hele leven op z'n kop zette. Dit jaar is hij officieel genezen verklaard, en dat mocht ook wel gevierd worden.

Bij RTL-programma Puur Geluk weten ze daar wel raad mee. Plotseling stond er een huurauto van het programma voor de deur, waarin achterin al de paspoorten van Dimitri en Inge klaarlagen:

vlcsnap-2015-07-11-11h22m11s28

Ze zijn met stomheid geslagen, zeker wanneer ze dan ook nog de instructie krijgen richting Schiphol te rijden. Maar eenmaal daar wordt alles snel duidelijk. De twee hebben een hele zware periode achter de rug, maar nu lacht het geluk hen toe. Ze gaan van een welverdiende vakantie op het immer prachtige IJsland genieten. Hoera!

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Staatsloterij-Puur-Geluk-20150710.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
vakantie kanker IJsland Puur Geluk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer