shutterstock 141505324

Moedige Harvard professor weigert mee te gaan met genderwaanzin: 'Geen zwangere mensen maar zwangere vróúwen

Geen categorieaug 01 2021, 21:31
Het is eigenlijk te triest voor woorden - want het zegt heel veel over de tijden waarin wij leven - maar Harvard Professor Carole Hooven kan zowaar een moedige heldin genoemd worden. De reden? Ze weigert te spreken over "zwangere mensen." Inderdaad, ze houdt het bij zwangere vrouwen. Dit omdat, aldus de hoogleraar zelf, alleen vrouwen zwanger kunnen worden. Punt.
Hooven is professor evolutionaire biologie aan de Harvard Universiteit. Onlangs kwam ze langs bij Fox News om te praten over het totaal geschifte genderneutraliteit; de genderwaanzin van linkse extremisten die als Grote Doel hebben om alle verschillen tussen de seksen weg te werken, en daarmee dus de mensheid van al haar schoonheid te ontdoen.
Hoe dan ook, tijdens dat gesprek zei Hooven dat haar collega's haar steeds vaker dringend verzoeken mee te doen met de genderwaanzin waar ze zelf in geloven als echte gendermarxisten. Maar dat weigert ze. Ze wil als evolutionair bioloog niet praten over zwangere "mensen." Als bioloog weet ze namelijk dat alleen vrouwen zwanger worden. Als iemand zwanger is, is die persoon dus een biologische vrouw. Punt. Klaar. Einde verhaal.
Je zou denken, hartstikke normaal. Prima. Ze heeft gelijk. Maar wat wekt totaal niet de verbazing in deze knotsgekke tijden? Hooven wordt er door radicaal linkse marxistische gendergekkies van beschuldigd "transfoob" te zijn. Blijkbaar is dat tegenwoordig ongeveer net zo'n vreselijke misdaad als racistisch zijn ofzo, want ze gebruiken het vol passie.
Het is zelfs zo erg, dat een collega het nodig vond Hooven te bekritiseren. Kijk maar naar deze tweet:
https://twitter.com/LauraSimoneLew/status/1421128432109371395
Nee, gek. Alleen vrouwen kunnen zwanger worden. Als een persoon zwanger is, is die persoon dus een vrouw. Dat ontkennen is anti-wetenschappelijk en eigenlijk gewoon gestoord.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Steek dat maar in je knettergekke achterwerk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten