Moedige vrouw snelt naar haar man toe als hij geraakt wordt door de bliksem. Ze redt zijn leven, en dan gebeurt er dit

Geen categoriejul 19 2015, 12:00
Jerry Leenheer mag zich enorm gelukkig prijzen met zo'n heldhaftige vrouw als hij heeft.
Het was een onfortuinlijk dag toen de 71-jarige Jerry Leenheer afgelopen woensdag een eindje ging wandelen met de hond en geraakt werd door de bliksem. Het gebeurde vlakbij z'n eigen huis, waar zijn geschrokken vrouw Cora Jean aanwezig was. Toen ze naar buiten kwam om te kijken of alles in orde was, kreeg ze de schrik van haar leven. Haar man lag languit op z'n rug met open ogen. Hij ademde niet, en hij had zelfs geen polsslag. Haar mobiel had geen ontvangst en ze kon dus ook de hulpdiensten niet bereiken. En om het nog erger te maken: buren waren niet thuis, dus Cora Jean stond er moederziel alleen voor.
corajeanleenheer
Maar Cora Jean gaf niet op. Bij gebrek aan hulp begon ze zelf haar man Jerry een hartmassage te geven. Ze bleef ruim een kwartier op zijn borst drukken, maar gaf de moed niet op. Cora Jean en Jerry hadden vlak daarvoor nog gevierd dat ze 41 jaar getrouwd zijn. En nu, geconfronteerd met die ramp, was ze vastberaden daar nog wat jaren aan vast te plakken en niet alvast een weduwe te worden.
Het kostte doorzettingsvermogen, maar na een kwartier kwam daar het langverwachte signaal voor Cora Jean: Jerry begon weer te ademen. Hij leeft nog! "Je bent terug!" riep de vrouw uit vol blijdschap.
jerryleenheer
Hij is na de bliksemaanval nog niet volledig hersteld, maar hij is helder van geest en heeft zijn vrouw al bedankt: "Dus jij hebt mijn leven gered?", vroeg de oude man vol ontzag aan zijn liefhebbende vrouw. Ze begon spontaan te huilen van geluk.
Ook de zoon van het echtpaar, heeft niks dan goede woorden over voor zijn moeder:
"Ik ben enorm onder de indruk hoe ze kalm is gebleven onder de situatie, hoe ze dacht aan hoe ze het beste moest handelen,"
Aldus Andrew.
En nu maar hopen op een volledig herstel van Jerry. Niet alleen voor hemzelf, maar ook voor zijn kinderen, kleinkinderen... en zijn moedige vrouw!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten