MONSTER: pedofiele Nederlandse docent verspreidde bewust AIDS in Suriname

MONSTER: pedofiele Nederlandse docent verspreidde bewust AIDS in Suriname

Wat een ongelooflijk misbaksel is deze man. Zelfs de doodstraf is nog een te lichte straf voor zo'n vreselijke misdaad.

De Nederlandse docent Robert F. is opgepakt in Suriname. De reden? De autoriteiten verdenken hem ervan lid te zijn van een criminele pedobende die niet alleen actief op zoek was naar slachtoffertjes via Facebook, maar hen ook nog eens bewust het AIDS-virus gaf. Vervolgens werden de tienerjongens gedwongen om het virus op hun beurt door te geven aan anderen.

Robert F. (wie zijn achternaam weet mag zich melden, dit soort tuig verdient het niet om anoniem door het leven te gaan) verhuisde drie jaar geleden naar Paramaribo. Dat is een ongebruikelijke carrierestap voor een docent, maar nu weten we waarom hij dat allicht gedaan heeft: hij voegde zich daar namelijk bij een pedofiele bende die Facebook gebruikte om jonge jongens te ronselen. De jongens werd beloofd dat ze in ruil voor 'diensten' goede connecties en bakken met geld zouden krijgen. Helaas trapten flink wat jongens daar blijkbaar in.

Toen ze bendeleden beter leerden kennen kwamen ze erachten dat de pedo's helemaal geen macht of geld hadden, maar toen was het al te laat. Vervolgens werden ze niet alleen financieel uitgeknepen -- tenminste één jongen werd gedwongen om zich te prostitueren -- maar ook nog eens gedwongen om het AIDS-virus, dat ze hadden opgelopen door hun contacten met de pedo's, verder te verspreiden. Hen werd te kennen gegeven dat zij en hun families ernstig in de problemen zouden komen als ze de euvele moed hadden om naar de politie te stappen.

De Nederlandse pedodocent is het zevende lid van de bene die opgepakt is. Het heeft er dus alle schijn van dat het echt een grote bende is -- een terreurcel, eigenlijk.

Als gezegd is zelfs de doodstraf een lichte straf voor dit soort tuig. Ik zou zeggen: sluit ze op in eenzame opsluiting en weiger ze behandeling voor AIDS. Dan sterven ze een langzame, pijnlijke dood; precies de dood die ze verdienen.

Lees meer over:
Misdaad Suriname Pedofilie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer