Mooi! Machtige Nederlandse F16's hakken moordlustig IS flink in de pan

Mooi! Machtige Nederlandse F16's hakken moordlustig IS flink in de pan

Lang leve de piloten en soldaten van de Nederlandse Luchtmacht.

Op sommige dagen is het fijn, bijzonder fijn, om een Nederlander te zien. Als je berichten leest over onze soldaten en piloten die aan het front vechten tegen een meedogenloze vijand die ons hele continent onder de voet wil lopen, bijvoorbeeld:

Grotere rol Nederlandse F16's bij grondoffensief Irak

Nederlandse F-16's hebben het Iraakse grondoffensief tegen Islamitische Staat in Tikrit 'enkele keren gesteund'. Dat zei generaal Tom Middendorp, de Commandant der Strijdkrachten, vandaag.

[...]

De F-16's hebben de afgelopen zes maanden meer dan 350 keer hun wapens ingezet, zei de generaal. Er zijn geen aanwijzingen dat er burgerslachtoffers zijn gevallen door de inzet.

Misschien denkt u: ach. Beetje vliegen, beetje vliegen, beetje lachen met collega's. Het is meer lol dan werk! Maar dan heeft u het mis. Het is namelijk verder absoluut niet iets om badinerend over te doen. Het werk dat de Nederlandse piloten en techneuten voor de Luchtmacht is immers niet gewoon 'werk' zoals u en ik dagelijks naar ons bureau reizen om ons kostje bij elkaar te scharrelen. Nee, deze mensen wagen hun leven om ons veilig te houden. Om vrijheidshatend islamitisch terrorisme een enkeltje naar het stenen tijdperk te verkopen. Om te zorgen dat ISIS niet slaagt in het opzetten van een nieuwe 'Charlie Hebdo'-aanval of het uitroeien van de laatste christenen in Syrië en Irak.

En uiteraard hebben onze Nederlandse jongens en meisjes het niet alleen gedaan... Landen als Amerika en België zijn net zo belangrijk geweest in het verdelgen van deze islamistische plaag. Maar wat mogen we trots zijn op ons bijzonder effectieve leger! Dankzij hen telt ISIS aanzienlijk minder zieltjes en is hun militaire leiding volledig gedecimeerd. Hoera!

Ik zou zeggen: laat onze jongens en meisjes aan het front weten dat u ze steunt: deel dit artikel op Twitter en Facebook!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
ISIS F16 Luchtmacht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties