Moslimextremisten ontvoeren 70-jarige Duitse zeiler, vermoorden zijn vriendin

Geen categorienov 07 2016, 13:00
Islamitische haatbaarden slaan weer toe. Dit keer hebben ze een Duitse zeiler van 70 jaar oud ontvoerd. Zijn 59-jarige vriendin hebben ze op brute wijze vermoord.
Aanhangers van 'de religie van de vrede' slaan wéér toe:

Een zeventigjarige Duitser is volgens het Filipijnse leger door moslimextremisten ontvoerd van zijn jacht. Zijn 59-jarige vriendin werd vermoord. De terroristische groep Abu Sayyaf nam contact op met een lokale krant en liet via de telefoon een man met een Duits accent horen die om hulp vroeg van de Duitse ambassade.

Ongelooflijk genoeg werden de man en vrouw in 2008 ook al gegijzeld door moslimextremisten. Dat gebeurde toen voor de kust van Somalië. Na zeven weken werden ze toen vrijgelaten. Dit keer had in ieder geval de vriendin die mazzel dus niet. Haar lichaam werd afgelopen zondag gevonden op het jacht dat voor de kust van de provincie Sulu in het water lag.
Hoewel we het in Nederland vaak over ISIS, Al Qaeda, Boko Haram en Hamas hebben moeten we Abu Sayyaf niet onderschatten. Die islamitische koppensnellers hebben er namelijk een handje van om buitenlandse toeristen te ontvoeren. Eerder dit jaar werden twee Canadezen onthoofd door leden van de groep. Er zou namelijk geen -- of te weinig -- losgeld betaald zijn. De Nederlander Ewald Horn wordt al vier jaar lang vastgehouden door de Abu Sayyaf.
Het bewijst maar weer eens dat de hele radicale islam -- hoe radicaal-islamitische groeperingen zich noemen is volstrekt irrelevant -- een groot gevaar voor iedereen vormt en daarom van de aardbodem geveegd moet worden. Waarom de wereld zich nog steeds niet georganiseerd heeft om dat doel te bereiken is mij een raadsel; iedereen lijdt onder deze zieke versie van de islam, ja, zelfs gewone moslims.
Oplettende lezers zullen ongetwijfeld gezien hebben dat de afbeelding boven dit artikel de ISIS-vlag is. Misschien dat je je afvraagt waarom we dat gedaan hebben. Nou, zie je, net als veel andere radicaal-islamitische groeperingen heeft de leider van Abu Sayyaf, Isnilon Totoni Hapilon, trouw gezworen aan Abu Bakr al-Baghdadi, de zelfverklaarde kalief van ISIS.
Met andere woorden, als we ISIS serieus willen vernietigen moeten we de leden van Abu Sayyaf ook naar het hiernamaals helpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten