Move over Max Verstappen, een nieuw jong racetalent komt je van je sokkel stoten!

Move over Max Verstappen, een nieuw jong racetalent komt je van je sokkel stoten!

Max Verstappen lijkt nog niet eens aangekomen op het toppunt van zijn kunnen, maar nu al dient een opvolger zich aan!

Afgelopen jaar was een knaljaar voor Formule 1-racer Max Verstappen. Na jaren afwezigheid wist Nederland met de jonge snelheidsduivel eindelijk weer eens te imponeren in de wereld van de Formule 1. Wereldkampioen Max Verstappen? Het zou zomaar kunnen!

Of...? Gaat dit coole racekindje nog wel eens zorgen voor de nodige ophef? Het zou zomaar kunnen! Let dus goed op Max, en kijk in je achteruitkijkspiegel! Want voor je het weet komt de 3-jarige Lila Kalis je achterna geraced in haar Chevrolet Corvette Power Wheels... en dan zijn de rapen pas écht gaar!

[video width="640" height="640" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Sunleaf2.mp4"][/video]

Vroem, vroem!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties