Als deze vrouw thuiskomt ziet ze dat haar huis is leeggeroofd. Dan besluit ze echter om de inbreker te bedanken

Als deze vrouw thuiskomt ziet ze dat haar huis is leeggeroofd. Dan besluit ze echter om de inbreker te bedanken

Er gaan duizend emoties door je heen als je thuiskomt en je ineens ziet dat er bij je is ingebroken. Deze dappere vrouw weet zich echter te herpakken en reageert op grandioze wijze.

Wat doe je als je op een dag thuiskomt en je ziet dat er bij je is ingebroken? Dat al je kostbare voorwerpen van hun plek zijn gehaald en meegenomen door een stel criminelen? Deze zwangere vrouw heeft er wel een oplossing voor. Ze 'bedankt' de inbrekers vanuit de grond van haar hart met een open brief.

Want hoe lastig het ook is, Alexandra Mahjouri heeft besloten het 'positieve' te zien van de inbraak, en wil dat de familie er sterker uitkomt. En dus toog ze naar Facebook om de dieven daar een aantal dingen op het hart te drukken:

"Aan wie ons huis heeft leeggeroofd,

Ik wilde bij deze dankjewel zeggen. Bedankt voor het meenemen van onze televisies, wat betekent dat wij als een familie meer gepraat hebben. Dankjewel het het me laten realiseren dat alle materialistische voorwerpen die je hebt meegenomen mijn tranen niet waard zijn aangezien mijn famile veilig en gezond is, en dat is wat het belangrijkst is."

Ook bedankte Alexandra de dieven voor het meenemen van sieraden, waaronder speciale erfstukken van haar vader:

Enkele sieraden die jullie hebben meegenomen behoorden toe aan mijn vader, die zes jaar geleden is overleden. Sommige stukken waren his allerlaatste cadeaus die hij voor me gekocht heeft. Mijn vader was een erg vrijgevig mens en ik denk graag dat ik dat ook ben, dus ondanks dat je mijn hart compleet gebroken hebt en zelfs het allerlaatste voorwerp hebt meegenomen dat ik heb van m'n vader (behalve zijn koksuniform) hoop ik dat je alles weet te verkopen en je familie daarmee geluk kan schenken. Mijn vader (Paul Groome) maakte graag mensen aan het lachen en zou alles weggeven aan wie dan ook...

De zwangere vrouw legt verder uit hoe de dieven foto's hebben vertrapt, de spaarpot van haar zoontje hebben meegenomen en vond het 'genereus' van ze dat ze de nieuwe iPad-hoes hadden laten liggen. Niet dat ze er iets aan had, want de iPas was wel meegenomen...

Alexandra besluit dan de brief met de opmerking dat ze weer aan het werk gaat, om zoveel mogelijk 'normaliteit' in deze dagen terug te brengen.. en om nieuwe kerstcadeaus voor haar 4-jarige zoontje te kunnen kopen. Dat zoontje is nu in de veronderstelling dat "Buddy de elf" een zooitje heeft gemaakt in het huis. Arme jongen, wat zou jij je kinderen vertellen in zo'n situatie?

Hoe dan ook, moge deze familie er snel weer bovenop komen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
diefstal open brief inbraken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer