Multicultureel Parijs: taxichauffeur valt twee mannelijke passagiers aan omdat ze elkaar een kus geven

Geen categorieokt 20 2018, 21:00
Ah. wat een 'geweldig' voorbeeld van multiculturele tolerantie, zeg.
In Parijs is een homoseksueel stel -- twee mannen -- de taxi uitgeslagen door de chauffeur. Die vertelde de twee mannen dat hij niet van plan was om "jullie soort" te vervoeren. Vervolgens viel hij ze aan.
Het 'incident' vond plaats rond 01:00 in de nacht van zaterdag op zondag. De twee homo's gaven elkaar een kus, waarna de taxichauffeur opeens op de rem trapte en het stel uit zijn auto sleurde. Letterlijk.
Toen de twee mannen hun tassen uit de auto wilden halen werd de chauffeur nóg gekker. Hij sloeg de ene man en gaf de andere man een rotschop. Vervolgens werd het tweede slachtoffer bespuugd én beledigd door een andere man die toevallig op de plek van het misdrijf (want dat is het natuurlijk) was.
Dit is niet best, maar zoals The Voice of Europe bericht gebeuren dit soort dingen steeds vaker in Parijs. Zo werd een jonge cabaretier op 18 september geslagen en uitgescholden toen hij samen met zijn vriend naar het theater ging. En op 6 oktober van deze maand werd een kussend homostel in elkaar geslagen door twee vreemde mannen.
Het behoeft verder geen uitleg in welke hoek we de daders moeten zoeken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten