Na een jaar waarin ze overwoog zelfmoord te plegen is Sabia klaar voor kerst

Na een jaar waarin ze overwoog zelfmoord te plegen is Sabia klaar voor kerst

Sabia Boulahrouz - of Engizek, wat haar meisjesnaam is - is klaar voor kerst. Dat zie je duidelijk aan de kerstboom die zij en haar dochter Amaya gisteren hebben opgetuigd.

[caption id="attachment_126183" align="aligncenter" width="930"]Sabia Boulahrouz op Twitter Sabia Boulahrouz op Twitter[/caption]

Het zal Sabia ongetwijfeld een bijzonder goed gevoel geven dat zij en haar drie kinderen toch gewoon lekker kerst vieren met elkaar. 2015 was namelijk een bijzonder lastig jaar voor haar. Zo beëindigde Rafael van der Vaart hun relatie en zei ze in een interview met OK! Magazine dat ze meerdere malen had overwogen om zelfmoord te plegen.

Dat ze uiteindelijk de hand niet aan zichzelf sloeg is te danken aan haar drie kinderen en haar ene nog ongeboren kind. Die hebben haar, zegt Sabia zelf, de kracht gegeven om door te zetten - dit ondanks de tegenvallers in haar privéleven en de kritiek van buitenstaanders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties