Naïeve politie is "geschrokken" van rellen Nedermarokkanen na zege Marokko

Geen categorienov 13 2017, 13:00
Wacht. De Nederlandse politie weet niet dat er serieuze problemen zijn met de 'Marokkaanse gemeenschap' in Nederland?
Dit is dus één van de vele redenen waarom Nederlanders nog maar bar weinig vertrouwen hebben in de politie:

"We zijn geschrokken van het geweld", zegt een politiewoordvoerder. "We willen dat de sfeer komende zomer prima blijft. We moeten kijken wat daarvoor nodig is." De politie heeft aangekondigd er met de gemeente en de Marokkaanse gemeenschap over te gaan praten in de aanloop naar het toernooi. Het WK wordt volgend jaar juni en juli gehouden in Rusland.

Zoals de fractievoorzitter van de PVV in Flevoland, Chris Jansen, duidelijk maakt op Twitter heb je er als politie zijn dan dus écht niets van begrepen.
https://twitter.com/eerlijkzeggen/status/929985871058784256
Dat je als politie zijnde hier geen rekening mee houdt is volstrekt onacceptabel. Iedereen met ook maar een beetje gezond verstand weet dat de integratieproblemen reusachtig zijn en dat met name de Marokkaanse jeugd voor grote problemen zorgt, zeker als ze een excuus hebben om een 'feestje' te vieren -- wat in de praktijk maar al te vaak betekent dat ze hele buurten in de fik steken en kapotslaan. Dat een oma van 80 daardoor overvallen wordt, soit, maar de politie?
De grote vraag is nu wel: hoe gaat de politie dit regelen tijdens het WK? Je moet er niet aan denken wat er gebeurt als Marokko een wedstrijd op het toernooi wint, laat staan als de ploeg zich voor de knockout-fase kwalificeert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten