Namen en rugnummers (XIII): Leon de Winter

Geen categoriesep 14 2014, 15:15
Introductie overbodig.
Met redacteur Edin Mujagic en columnisten Stan Veuger en Sylvester Eijffinger hebben we vandaag een economiesectie van formaat gepresenteerd. Op zich al een mooie dag zo, maar om de zondag in stijl af te sluiten doen we een extra naam. Gewoon, omdat het kan.
Het is opnieuw niet de minste. Sterker nog: het is misschien wel de beste. We hebben het uiteraard over Leon de Winter. Ja, ook hij doet mee aan onze nieuwe opiniesite. In een vrije rol, want een man van zijn statuur leg je geen beperkingen op. Hij behoeft uiteraard geen introductie maar voor de volledigheid: filmmaker en producer, schrijver van internationale bestsellers als Hoffman's Honger en God's Gym, bestrijder van politiekecorrectheid in al zijn vormen en van het doorgeschoten federaliseringsproject dat de EU heet.
Zo, dat was de zondag. Morgen gaan we verder met de opstelling: linksback, linker middenvelder en linksbuiten.
Nieuw overzicht: Annabel Nanninga, Joshua Livestro, Pieter OmtzigtJeroen Langelaar, Bart Jan SpruytNausicaa Marbe, Hafid BouazzaWillem Jan Hilderink, Karin NullamentoThierry Baudet, Diederik SmitEdin MujagicStan Veuger, Sylvester Eijffinger en Leon de Winter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten