Nazi-beerput JOVD wordt verder opengetrokken: 'Jolige leden brachten Hitlergroet uit bij Jubilieumcongres'

Nazi-beerput JOVD wordt verder opengetrokken: 'Jolige leden brachten Hitlergroet uit bij Jubilieumcongres'

'Jolig' doen met de nazigroet. Bron: Shutterstock: Door Elnur

Nadat de media over elkaar heen struikelde om het hardst FASCISME te roepen naar Forum voor Democratie toen er bij hun ophef ontstond over enkele gelekte app-berichten is het nu de beurt aan de VVD - en het CDA. We wisten al dat jeugdleden van de VVD het super leuk vonden om nazi-stickers of anti-Baudet en Wilders stickers in de groepsappen te gooien, maar nu blijkt dat sommige leden het niet konden laten om nog een stapje verder te gaan.....

Vanochtend kwam Nederland er al achter dat ook binnen groepen van de JOVD men het niet schuwt om nazi-uitingen te delen met anderen. Nu blijkt dat het sommige leden deze vorm van ongepaste studenten-humor ook graat uitten tijdens het Jubileumcongres van de jeugdbeweging. Met dit nieuws komt het Elsevier Weekblad.

Volgens de bronnen van Elsevier blijkt dat er jolige leden en niet-leden het niet konden laten om elkaar te begroeten met de Hitlergroet.

Dit gaat wel even een stapje verder dan ongepaste stickers en memes in een groepsapp delen. Zijn dit nu echt de toekomstige topbestuurders van een partij zoals de VVD? Van die kneuzige, corporale studenten die het 'super grappig' vinden om elkaar te begroeten met de Hitlergroet.

Je zou verwachten dat je op die leeftijd toch wel een betere vorm van humor hebt.

Tijd voor een grote schoonmaak binnen de JOVD!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
VVD JOVD Hitlergroet Appberichten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties