Nederland-Chili begint (bijna)

Geen categoriejun 23 2014, 17:40
Mooie wedstrijd(en).
Vandaag staan er weer een paar schitterende wedstrijden op het programma. Het voetbalfeest begint om 18:00 uur met Nederland tegen Chili. Een mooiere wedstrijd is in ieder geval voor Nederlandse fans nauwelijks denkbaar. Chili is een goede ploeg en speelt mooi, aanvallend voetbal, terwijl Oranje vooral wil counteren.
Dat kon dus weleens spektakel betekenen.
Tegelijkertijd spelen Australië en Spanje tegen elkaar. Dit is de wedstrijd tussen de losers van de groep. Beide ploegen zijn al uitgeschakeld en spelen alleen nog voor de eer. Het is nu vooral de vraag wat Spanje wil: willen Xavi en co. het toernooi in stijl afsluiten of hebben ze het helemaal gehad en vinden ze het wel best zo.
Na die twee mooie wedstrijden komt Brazilië in actie tegen Kameroen en Mexico tegen Kroatië. Voor Nederland zijn dat twee belangrijke potten. Als Nederland groepswinnaar wordt speelt het namelijk tegen de nummer twee van die groep. Zo niet, dan moeten we het opnemen tegen de winnaar, wat Brazilië weleens kon worden.
We gaan zien wat het wordt. Ik heb er een hard hoofd in dat we Chili kunnen verslaan met Kuyt op linksback en Depay op de bank, maar goed; de wonderen zijn de wereld nog niet uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten